Flere nyheter fra BMW

Nytt standardutstyr, flere valgmuligheter, mer teknikk og mer kjøreglede er noen av stikkordene når BMW oppgraderer store deler av modellporteføljen i sommer.

Til tross for at sommerferien nærmer seg med stormskritt, så blir det på ingen måte stille fra BMW de kommende sommermånedene.

– For å by på enda mer kjøreglede, finpusser vi nå sommerformen på store deler av vår brede produktportefølje i sommer, sier kommunikasjonsdirektør i BMW Norge, Marius Tegneby. Samtidig går det fortsatt varmt i salget av BMW i3. Elbilen som det nå finnes over 10 000 av på norske veier, er den meste registrerte…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nytt standardutstyr, flere valgmuligheter, mer teknikk og mer kjøreglede er noen av stikkordene når BMW oppgraderer store deler av modellporteføljen i sommer.

Til tross for at sommerferien nærmer seg med stormskritt, så blir det på ingen måte stille fra BMW de kommende sommermånedene.

– For å by på enda mer kjøreglede, finpusser vi nå sommerformen på store deler av vår brede produktportefølje i sommer, sier kommunikasjonsdirektør i BMW Norge, Marius Tegneby. Samtidig går det fortsatt varmt i salget av BMW i3. Elbilen som det nå finnes over 10 000 av på norske veier, er den meste registrerte elbilen her til lands så langt i 2017.

I juli oppgraderes blant annet følgende modeller:

5-serien: Stasjonsvogn, flere motoralternativer og mer luksus
Helt nye BMW 5-serie Touring har akkurat fått norsk asfalt under hjulene. Bilen som hadde verdenspremiere på bilutstillingen i Genevé i mars, lanseres nå i Norge. Litt senere i sommer lanseres det som blir volummodellen for stasjonsvognserien, 520d xDrive Touring (190 hk, 400 Nm). Modellen får en startpris på kr. 603.400,- (levert importør.)

Motorutvalget til den nye 5-serien utvides ytterligere i sommer med lanseringene av 520i Sedan og Touring (184 hk, 290 Nm), 530i xDrive Touring (252 hk, 350 Nm) 525d Sedan og Touring (231 hk, 500 Nm), 540d xDrive Sedan og Touring (320 hk, 680 Nm) og kraftverket M550d xDrive Sedan (400 hk, 760 Nm). Med sine fire turboer og kraftige dreiemoment er dette bilindustriens sterkeste 6-sylindrede dieselmotor for personbiler. Stasjonsvognen M550d xDrive Touring lanseres senere i år.

Med BMW Indivudual kan BMW-kundene skreddersy sine biler med eksklusive farger og materialer, og nye BMW 5-serie blir selvsagt inget unntak. Fremover kan bilene bestilles med blant annet skinntrukket dashbord og taktrekk i alcantara.

7-serien: Mer standardutstyr, mer luksus
Også flaggskipet BMW 7-serie får en oppgradering i sommer, da utvides listen med standardutstyr. Det digitale instrumentpanelet får nye funksjoner, og ryggekamera og flere førerassistansesystemer blir nå standard i alle 7-serie-modellene. Alle 750i- og 750d-modeller får dessuten massasjeseter for fører- og passasjersjete som standard.

1-serien: Flere utstyrsvalg og mer teknikk
BMW 1-serie får to nye designversjoner; Sport Line Shadow og M Sport Shadow. I tillegg får modellen nye farge- og felgvalg, som understreker sportsligheten til den populære 1-serien ytterligere. Instrumentpanelet og infotainmentsystemet oppgraderes med muligheter for touch-funksjoner, trådløs induksjonslading av mobiltelefon og sammenkobling med Apple CarPlay. Motorene leveres med effekt fra 109 hk opp til 340 hk, med mulighet for xDrive firehjulsdrift på enkelte modeller.

2-serien Coupé og Cabriolet: Mer standardutsyr og nye linjer
Med LED-lys som standard foran bak og nye linjer og designelementer i fronten, får 2-serie Coupé og Cabriolet et enda skarpere uttryk kombinert. Nye farger og felger kan også kombineres. Valgmulighetene i interiøret øker og instrumentpanelet og infotainmentsystemet oppgraderes. Touch-funksjoner, trådløs induksjonslading av mobiltelefon og sammenkobling med Apple CarPlay er noen av de nye mulighetene. Motorutvalget strekker seg fra 136 hk til 340 hk, hvor xDrive firehjulsdrift leveres til enkelte motoriseringer.

3-serien: Mer utstyr og mer individualisering
3-seriens sjette generasjon oppgraderes nye LED-lys som standard og et rikt utvalg for individuelle farger og materialer. Sammen med de nye designvariantene Sport Line Shadow, Luxury Line Purity og M Sport Shadow, lanserer nå BMW enda mer tilleggsutstyr og muligheter. Det digitale instrumentpanelet kjent fra større BMW-modeller kan nå også leveres i 3-serien. I tillegg befester 3-serien sin posisjon i premium-segmentet med oppgradert infotainmentsystem med muligheter for touchfunksjoner med mer.

Flere lanseringer og mer kjøreglede på gang
BMW har flere nyheter på lur når vi nå begynner å nærme oss andre halvdel av 2017 og når vi om ikke lenge kan telle ned månedene til 2018 på en hånd.

– For de som liker å ha litt høyde over bakken, kommer vi også med en oppgradering av våre SUV-modeller, ikke minst med lanseringen av helt nye BMW X3 senere i år og helt nye BMW X2 og BMW X7 neste år til neste, kan Tegneby fortelle. – For de som liker mer nærkontakt med asfalten, så er den helt nye sportsbilen BMW M8 en av nyhetene man kan begynne å glede seg til, avslutter Tegneby.

Artikkelen fortsetter under annonsen