Mercedes-AMG GT Roadster

Mercedes-AMG GT Roadster og Mercedes-AMG GT C Roadster

AMG GT-familien vokser stadig og med roadstervariantene Mercedes-AMG GT og GT C vil vind i håret aldri bli det samme igjen. Nå er de norske prisene klare og starter på kr 1.612.900,-. 

– Etter introduksjon av AMG 43-serien, som gjorde at flere kunne ta steget over i modeller med sportsbilytelser, har vi sett flere rekorder bli slått, men det er fremdeles noe spesielt med de mest ekstreme variantene som AMG GT-familien representerer. Derfor er det ekstra hyggelig å registrere at det er AMG GT C Roadster som er vår mest solgte variant, tett fulgt av AMG GT R. Det er…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

AMG GT-familien vokser stadig og med roadstervariantene Mercedes-AMG GT og GT C vil vind i håret aldri bli det samme igjen. Nå er de norske prisene klare og starter på kr 1.612.900,-. 

– Etter introduksjon av AMG 43-serien, som gjorde at flere kunne ta steget over i modeller med sportsbilytelser, har vi sett flere rekorder bli slått, men det er fremdeles noe spesielt med de mest ekstreme variantene som AMG GT-familien representerer. Derfor er det ekstra hyggelig å registrere at det er AMG GT C Roadster som er vår mest solgte variant, tett fulgt av AMG GT R. Det er utvilsomt mange kunder og skuelystende som kan glede seg til våren fester grepet og den takløse sesongen setter inn, sier Kjetil Myhre, direktør Mercedes-Benz personbil.

Fullblods sportsbil

AMG GT Roadster lanseres i to varianter der AMG GT C Roadster er den mest ekstreme. Sistnevnte har en effekt på 557 hk, dreiemoment på 680 Nm og flere tekniske løsninger som ble utviklet til AMG GT R. Dette inkluderer aktiv bakhjulsstyring og en elektronisk kontrollertdifferensialsperre. I kombinasjon med AMG RIDE CONTROL sportsunderstell, garanterer AMG GT C Roadster sportslig ytelse få kan konkurrere med. Bredere front- og bakparti tillater økt sporvidde for optimalt grep og enda høyere hastigheter i svinger.

Soft top

Begge modeller har et tre-lags stofftak som kan åpnes og lukkes på 11 sekunder i hastigheter opp til 50 km/t. Takstrukturen av magnesium, stål og aluminium sørger for et lavere tyngdepunkt og sikrer fantastiske kjøreegenskaper, samtidig som sikkerheten ivaretas på den god måte. Integrerte aluminiums rollover-barer bidrar til ekstra beskyttelse.

Mercedes-AMG GT- og GT C Roadster lanseres i mai.

Artikkelen fortsetter under annonsen