Ny kompakt-SUV fra Hyundai

Hyundai vil i løpet av kort tid lansere sin helt nye B-SUV med navnet Kona – et navn som henter inspirasjon fra Hawaii. Bilen blir en viktig brikke i selskapets mål om å bli den ledende asiatiske bilprodusenten i Europa innen 2021.


Kona blir det fjerde medlemmet av Hyundais SUV-familie som fra før består av Grand Santa Fe, Santa Fe og Tucson. Bilen vil få en moderne og progressiv utforming som skal reflektere moderne bilkjøperes livsstil. Denne bilen er en av…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Hyundai vil i løpet av kort tid lansere sin helt nye B-SUV med navnet Kona – et navn som henter inspirasjon fra Hawaii. Bilen blir en viktig brikke i selskapets mål om å bli den ledende asiatiske bilprodusenten i Europa innen 2021.


Kona blir det fjerde medlemmet av Hyundais SUV-familie som fra før består av Grand Santa Fe, Santa Fe og Tucson. Bilen vil få en moderne og progressiv utforming som skal reflektere moderne bilkjøperes livsstil. Denne bilen er en av 30 nye modeller og oppgraderinger Hyundai skal lansere innen 2021.
Navnet Kona kommer fra Konadistriktet på Big Island på Hawaii, og uttales «Ko-nah». Øyas energi og dens unike livsstil stemmer godt med hva den nye bilen skal stå for.
Hyundai har solgt 1, 4 millioner SUV siden første generasjon av Santa Fe.

Artikkelen fortsetter under annonsen