Nye Opel Insignia: Fullt utstyrt fra 334.900 kroner

Nye Opel Insignia

Nye Opel Insignia tar ett steg opp når den kommer til Norge senere i år. Med kombinasjonen av lekkert design, mer plass, sportsligere kjøreegenskaper og ny teknologi – er den et smart alternativ til premiumkonkurrentene.

 

Med kun ett utstyrsnivå, Premium, gir Opel alle sine kunder tilgang på utstyr som tidligere kun var tilgjengelig for langt dyrere biler.

 

Til tross for at nye Insignia strekker seg mot klassen over, sørger utstrakt bruk av lettvektsmaterialer og smarte løsninger til en vektreduksjon…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nye Opel Insignia tar ett steg opp når den kommer til Norge senere i år. Med kombinasjonen av lekkert design, mer plass, sportsligere kjøreegenskaper og ny teknologi – er den et smart alternativ til premiumkonkurrentene.

 

Med kun ett utstyrsnivå, Premium, gir Opel alle sine kunder tilgang på utstyr som tidligere kun var tilgjengelig for langt dyrere biler.

 

Til tross for at nye Insignia strekker seg mot klassen over, sørger utstrakt bruk av lettvektsmaterialer og smarte løsninger til en vektreduksjon på så mye som 200 kilo.

 

Helt nye drivlinjer. Utstyrt med en helt ny 1,5 liters bensinturbo på 165 hestekrefter, får Insignia Grand Sport en startpris på 334.900 kroner, mens tillegget for stasjonsvognen, Sports Tourer, kun er 10.000 kroner.

 

Den nye bensinmotoren er tilgjengelig med sekstrinns manuelt gir, eller en ny sekstrinns automatgirkasse. Både Grand Sport og Sports Tourer blir også tilgjengelig med en toliters bensinturbo på hele 260 hestekrefter i kombinasjon med en helt ny åttetrinns automatkasse og firehjulsdrift.

 

I tillegg til dette blir også nye Insignia tilgjengelig med dieselmotorer fra 136 til 210 hestekrefter. Den store dieselmotoren kommer også i kombinasjon med firehjulsdrift i Grand Sport.

 

Lastet med teknologi: Gjennom lanseringen av nye Insignia, følger Opel opp sin produktstrategi med biler riktig utstyrt for Norge. Med kun ett utstyrsnivå, er listen over standardutstyr lang, og ekstrautstyrslisten tilvarende kort.

 

Nye Insignia Sports Tourer er utstyrt med andre generasjon av Opel Insignia tar ett steg opp når den kommer til Norge senere i år. Med kombinasjonen av lekkert design, mer plass, sportsligere kjøreegenskaper og ny teknologi – er den et smart alternativ til premiumkonkurrentene. LED® matrix. De 32 ledsegmentene skifter lynraskt mellom ulike lysmønstre, og bidrar til økt sikkerhet på veien. I tillegg til dette sørger et dedikert LED-segment i hver frontlykt til å gi et fjernlys som rekker 400 meter foran bilen.

 

Nye Opel Insignia kommer også med head-up-display som viser informasjon om trafikkskilt, hastighet eller informasjon fra navigasjonen, slik at sjåføren kan holde øynene på veien. For enklere parkering kommer nye Insignia med 360-graders kamera, som ved hjelp av fire kamera på hver siden av bilen, sørger for å gi deg fullstendig oversikt.

 

Foran sitter man i siste generasjon ergonomiske AGR-seter, nå også tilgjengelig med elektrisk justerbare sidevanger, massasje og ventilasjon. For økt komfort kan også nevnes: Oppvarmet frontrute, varme i baksetet, midtarmlene med koppholdere og 3-delt bakseterygg.

 

Sentralt i midtkonsollen sitter en stor rammeløs skjerm med siste versjon av Opel IntelliLink, som sømløst integrerer smarttelefonen din mot Apple CarPlay eller Android Auto.

 

I tillegg er selvsagt nye Insignia, som resten av Opels modeller, utstyrt med Opel OnStar, et system som allerede leverer tjenester fra automatisk varsling ved ulykke, til diagnose og hjelp til å finne ditt neste reisemål. Gjennom lanseringen av nye Insignia tar Opel OnStar ett sted videre. Nå kan din personlige rådgiver på veien også hjelpe deg med å både finne og bestille hotell, eller finne enn ledig parkeringsplass.

Artikkelen fortsetter under annonsen