Suzuki IGNIS SUV 4×4 Hybrid – Ny kompakt SUV fra Suzuki

Nye Ignis SUV 4×4 Hybrid er en ultrakompakt SUV med moderne utvendig design og allsidig funksjonalitet som gjør den praktisk og enkel å kjøre.

Det nye designet blander nye elementer samt henter opp flere designdetaljer fra tidligere Suzuki-modeller.
Plattformen som Ignis er bygget på, er jobbet grundig med. Ettersom bilen er konstruert med sterke og lette materialer har den en egenvekt på kun 865 kg og kan i tillegg dra tilhenger på hele 1000 kg.
Hybridsystemet SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) i kombinasjon med en 1.2 DUALJET motor sørger for at bilen har lavt drivstofforbruk. Batteriene…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nye Ignis SUV 4×4 Hybrid er en ultrakompakt SUV med moderne utvendig design og allsidig funksjonalitet som gjør den praktisk og enkel å kjøre.

Det nye designet blander nye elementer samt henter opp flere designdetaljer fra tidligere Suzuki-modeller.
Plattformen som Ignis er bygget på, er jobbet grundig med. Ettersom bilen er konstruert med sterke og lette materialer har den en egenvekt på kun 865 kg og kan i tillegg dra tilhenger på hele 1000 kg.
Hybridsystemet SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki) i kombinasjon med en 1.2 DUALJET motor sørger for at bilen har lavt drivstofforbruk. Batteriene hjelper til ved akselerasjon og genererer strøm når biler bremser og senker farten.

 

I tillegg til særegen design byr modellen selvfølgelig på firehjulstrekk inkludert i prisen, høy sittestilling, god sikt, gode kjøreegenskaper, romslig plass og et stort bagasjerom. Bilen har store hjulbuer og høy bakkeklaring (18cm) hvilket gjør kjøreopplevelsen god selv på dårlige veier. Av andre SUV-egenskaper kan vi nevne Hill Hold Control, Hill Decent Control og Grip Control med skjerpet 4×4 hvor motoren fører kraft til de hjulene som til enhver tid har best grep.

 

Fleksibelt baksete bagasjerom
Bagasjerommet i bilen har flere muligheter og målene er som følger:
Liter: 204 – 317 – 1086
Med setene i bakre posisjon rommer bagasjerommet 204 L, i fremre posisjon får du et bagasjerom på hele 317 L – til sammenligning er det flere større biler som ligger på rundt 300 L. Med alle setene nede rommer bagasjerom og baksetet til sammen utrolige 1086 L.
Bilens høyreiste karosseri gir også god plass til voksne i baksetet.

SafeTech utstyrspakke
Ignis-modellen Suzuki satser på i Norge er utstyrt med SafeTech-pakke. Den inneholder bl.a. LED kjørelys LED nærlys, LED fjernlys og LED baklys, Hill Hold Controll, filvarsler, Dual Camera Brake Support, Cruise Control og DAB+ for å nevne noe.

Artikkelen fortsetter under annonsen