Nordkapp Boats fikk pris og skryt for sine båtmodeller

Skjærgårdsjeepen Nordkapp Enduro 605 er best i klassen. Det slo et samlet pressekorps fra Europas båtmagasiner fast ved inngangen til 2014.

Mer nøyaktig gikk båten til topps i klassen opp til 25 for under bransjens ”Flagship Night 2014 -powerboat of the year” på verdens største båtmesse innendørs i Düsseldorf.

 

-Utmerkelsen vi fikk betyr anerkjennelse. Åtte journalister fra båtmagasiner i hele Europa stemte båten til topps. Det betyr at vi gjør noe riktig. Nå gleder vi oss til båtsesongen, og jeg regner med at denne skjærgårdsjeepen og andre av våre modeller vil selge bra i år.…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Skjærgårdsjeepen Nordkapp Enduro 605 er best i klassen. Det slo et samlet pressekorps fra Europas båtmagasiner fast ved inngangen til 2014.

Mer nøyaktig gikk båten til topps i klassen opp til 25 for under bransjens ”Flagship Night 2014 -powerboat of the year” på verdens største båtmesse innendørs i Düsseldorf.

 

-Utmerkelsen vi fikk betyr anerkjennelse. Åtte journalister fra båtmagasiner i hele Europa stemte båten til topps. Det betyr at vi gjør noe riktig. Nå gleder vi oss til båtsesongen, og jeg regner med at denne skjærgårdsjeepen og andre av våre modeller vil selge bra i år. Det blir lagt merke til når en bedrift får en slik pris, sier daglig leder i Nordkapp Boats på Borgenhaugen, Hans Petter Slang.

 

Og det gikk ikke mange ukene før Nordkapp fikk mer anerkjennelse og skryt.  Båtmagasinet Vi Menn Båt ga Nordkapp Noblesse 760 RS terningkast 6, og Nordkapp Boats nyvinning,  Avant 605,  ble mottatt med åpne armer og fikk mye skryt på båtmessen i Göteborg i februar.

 

-Ja, vi fikk en glimrende lansering på denne messen.  Dragsuget etter prisen søstermodellen Enduro 605 fikk i januar, var helt klart med på å øke interessen for Avantmodellen vår. Salget i Göteborg løsnet, og vi solgte sju båter der. Det er både vi og forhandleren veldig godt fornøyd med. I starten av mars stod for øvrig en ny messe for tur, denne gang i Stockholm. Salget av Nordkapps båter var veldig bra. Vår årlige kick-off ble også positiv med ti solgte båter på tre dager, mer enn i fjor, fastslår Hans Petter Slang.

-Dette  vil bety mye for oss i fremtiden. Her i landet er vi godt innarbeidet, og båtfolket vet at vi står for kvalitet. I Europa vekker det oppsikt at båter designet og administrert ut fra Norge får en gjev pris og fine omtaler. Vi bygger båter først og fremst for skandinaviske forhold, men det er tydelig at brukervennlighet, soliditet og design faller i smak ellers i Europa også. Vi har forhandlere i mange Europeiske land -og utmerkelser og skryt betyr mye også for dem. 2014-sesongen vil helt klart bli bra. Markedet har ikke endret seg vesentlig, men Nordkapp har tatt nye jafs i det, sier Slang.

Borgenhaugen

Nordkapp Boats har hovedkontor med administrasjon, utvikling og logistikk på Borgenhaugen utenfor Sarpsborg. I tillegg eier de en produksjonsfabrikk nordøst i Polen, der det arbeider 110 personer. Produksjonen av årets båter startet i september i 2013, og Nordkapp er godt over halvveis for dette året, og har ti modeller i katalogen.

 

Artikkelen fortsetter under annonsen