Harley-Davidson har lansert tre nye motorsykler i 2014

Med lanseringen av Low Rider, SuperLow 1200T og Street Bob Special Edition kompletteres den største lanseringen av nye modeller i Harley-Davidsons 110-årige historie.

Selskapets kunderettede produktutviklingsprosess kjører på full gass.

«Det har vært et utrolig år,» sier Rob Lindley, visepresident og administrerende direktør i EMEA. «Først prosjekt RUSHMORE, deretter H-D Street, og nå de nye Street Bob Special Edition, SuperLow 1200T og Low Rider. Dette er resultatet av at vi drar ut og kjører sammen med våre kunder og leverer det de ønsker, basert på vår tekniske dyktighet og med den velkjente rebelske kraften til Harley-Davidson i…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Med lanseringen av Low Rider, SuperLow 1200T og Street Bob Special Edition kompletteres den største lanseringen av nye modeller i Harley-Davidsons 110-årige historie.

Selskapets kunderettede produktutviklingsprosess kjører på full gass.

«Det har vært et utrolig år,» sier Rob Lindley, visepresident og administrerende direktør i EMEA. «Først prosjekt RUSHMORE, deretter H-D Street, og nå de nye Street Bob Special Edition, SuperLow 1200T og Low Rider. Dette er resultatet av at vi drar ut og kjører sammen med våre kunder og leverer det de ønsker, basert på vår tekniske dyktighet og med den velkjente rebelske kraften til Harley-Davidson i hver eneste motorsykkel.»

 

Low Rider

I 1977 skapte Harley-Davidson en motorsykkel som tåler hard bruk, der bare kjøreren setter grensene og som ble et ikon – Low Rider.

Nå vender denne kompromissløse sykkelen tilbake, og med sitt legendariske modellnavn Low Rider er du garantert en ny cruiser med old-schoool klasse og en spennende ny ytelse. Polert lyktdeksel og sort matte motordetaljer er særpregede stylingdetaljer fra den originale Low Rider-modellen. Den heftige kraften fra Twin Cam 103-motoren sørger for å slippe et vakkert, hest brøl ut gjennom de doble, innkapslede eksosrørene. Fjæringen gir komfortabel kjøring og presise kjøreegenskaper, mens de doble skivebremsene foran sørger for den nødvendige bremsekraften. Et nytt innstillbart førersete og styre sørger for perfekt passform. Det store utvalget av tilbehør gir nærmest uendelige muligheter for personlig tilpasning for alle som vil skape sitt personlige uttrykk på veien.

 

SuperLow 1200T

Harley-Davidson tilbyr enda flere touring-muligheter med lanseringen av den nye SuperLow 1200T, en motorsykkel som kombinerer et smidig chassis med essensielle touring-egenskaper

kraft nok til å kjøre inn i horisonten. Avtakbar vindskjerm, saltasker med lås og Michelin® Scorcher™ 11T touring-dekk er standardutstyr. Docking points gir mulighet for å tilpasse motorsykkelen med lasteholder og ryggstøtte. Nytt sete og ergonomisk styre er utformet for god komfort ved langkjøring. En 1200 cc Evolution V-Twin-motor sørger for at SuperLow 1200T holder tritt på veien. Motorsykkelen veier 53,5 kg mindre enn vår letteste Harley-Davidson Big Twin, og er dermed den letteste touring-modellen i utvalget vårt. Finishen er i førsteklasses Harley-Davidson-stil med aluminiumsfelger, rikelige mengder blank krom og med mulighet til å velge to-toner lakk.

 

Street Bob Special Edition

Nye Street Bob® Special Edition er en custom-modell med det strippede og rå uttrykket til en Big Twin Street Bob. I 2014 kommer denne motorsykkelen med mange iøynefallende egenskaper som tilbyr Harley-Davidson-kjørere enda mer kraft og stil. Inspirert av Harley-Davidsons fabrikktilpasningsprogram er denne nye motorsykkelen bare tilgjengelig i utvalgte markeder, inkludert Europa, Midtøsten og Afrika.

Street Bob Special Edition utnytter Harley-Davidsons rebelske tilpasningsprogram til fulle, og har virkelig fått spesialbehandling med en kraftig 1690 cc motor, aluminiumsfelger med fem eiker og en unik to-toner lakk med mønster. Det stadig like populære og flotte Badlander®®-setet og et tilbakelent styre gir denne tøffe bobberen et enda røffere uttrykk for de som verdsetter selve essensen av motorsykkelkjøring.

Den nye modellen beholder de viktigste stylingdetaljene som du kjenner igjen i en strippet Big Twin, inkludert en avkappet bakskjerm, Fat Bob® bensintank, og svart drivverk. Ser vi nærmere på detaljene til denne modellen, legger vi først merke til de støpte aluminiumsfelgene med fem eiker i sort og kontrastfarger. Et styre i Drag-stil har erstattet mini-apehenget og gir motorsykkelen en lavere profil, mens Badlander -setet erstatter enkeltsetet og gir en jevn, ren linje fra drivstofftanken og helt bak til bakskjermen.

 

Artikkelen fortsetter under annonsen