Nordkapp-familien utvides

Nordkapp Enduro 705 ble lansert på høsten i 2014, og har fått meget gode tilbakemeldinger fra flere testpaneler både i Sverige og Norge gjennom vinteren. Båten kan bli en slager denne sommeren, og til båtmessen i Oslo i mars ble enda en båt i Nordkapp-familien lansert, daycruiseren Noblesse 790.

-Vi er spente på hvordan vår Noblesse 790 blir tatt i mot. Den er designet av Bård Eker, og vi har stor tro på at denne faller i smak hos båtentusiaster, som er ute etter en daycruiser. Vårt nye bidrag erstatter Noblesse 760, som nesten må få betegnelsen…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Nordkapp Enduro 705 ble lansert på høsten i 2014, og har fått meget gode tilbakemeldinger fra flere testpaneler både i Sverige og Norge gjennom vinteren. Båten kan bli en slager denne sommeren, og til båtmessen i Oslo i mars ble enda en båt i Nordkapp-familien lansert, daycruiseren Noblesse 790.

-Vi er spente på hvordan vår Noblesse 790 blir tatt i mot. Den er designet av Bård Eker, og vi har stor tro på at denne faller i smak hos båtentusiaster, som er ute etter en daycruiser. Vårt nye bidrag erstatter Noblesse 760, som nesten må få betegnelsen ”ikon” i dette segmentet, så forventingene til nyvinningen er meget høy, forteller daglig leder hos Nordkapp, Hans Petter Slang.

 

Faller i smak

I fjor på denne tiden av året ble det skrevet side opp og side ned om Nordkapps skjærgårdsjeep Enduro 605.  Båten hentet priser på båtmesser og fikk en fantastisk omtale i båtmagasiner i hele Europa. Det gjorde sitt til at salget føk i været, og før  sola stod på sitt høyeste hadde båtforhandlere over det ganske land, tomme lagre.   I fjor høst kom Nordkapp med oppfølgeren, Enduro 705, som også har falt i smak hos flere båtblader. Magasinet Båtliv og VG lar seg imponere blant annet. Daglig leder i Nordkapp, Hans Petter Slang legger da helle rikke skjul på at det er kjempefint å få gode tilbakemeldinger på tester.

 

Bedre i bølger

-Enduro 705 er litt smalere og går litt dypere,  med en 24 graders V-bunn. Den er også en meter lenger enn 605. Dermed blir den mer komfortabel å kjøre i bølger. Båten tåler rett og slett litt mer fart når det er sjø. Så det skarpe skroget er den største forskjellen sammenlignet med 605. Her har vi satt kjøreegenskapene i høysetet. Båten har et design som bør falle i smak og er full av smarte løsninger og detaljer.

 

Nylanseringer

– Nå venter vi på tilbakemeldinger fra vår nye daycruiser Noblesse 790 etter lanseringen på båtmessen i Oslo, og til høsten kan det komme ytterligere to nyheter fra Nordkapp . Modellspekteret utvides, med andre ord. Vi ser jo at fine somre sammen med lave renter på lån, og en kjøpekraft som øker blant folk flest, betyr mye når man lurer på et båtkjøp -også , slår Hans Petter Slang fast.

 

Artikkelen fortsetter under annonsen