Oppgradering, flyttet til nye lokaler

Bruktbilforhandleren Sørlie Bil i Sarpsborg foretar en stor oppgradering, og har flyttet til nye lokaler.

Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Fra Industriveien, bak ABB-bygget, til de tidligere lokalene til Bilbutikk 1 i Sarpsborg, er som natt og natt med tanke på lokaliteter

Tre bilbutikker
Fra Brennes Auto, som eier lokalene, er det kun et steinkast. Litt lenger bort i gata finner vi Gretland Bil. Nå er det altså tre bilforretninger samlet i en radius på noen få meter.

-Vi vil få mer drop in og flere besøk her siden eksponeringen er langt bedre. Det at det er flere som selger bil i samme område, er også bare en fordel for oss alle, mener innehaver og eier av Sørlie BIL, Svend Sørlie.

 

Nå har Sørlie Bil langt flere biler innendørs, lyssettingen er bra og forholdene ligger til rette for økt salg. Lokalene er skreddersydde for bilsalg til glede for kundene. Service og verkstedtjenester kjøpes eksternt.

Solgte 370 biler
Sørlie Bil As ble etablert i 2020, og har vokst kontrollert siden starten. I fjor solgte selskapet 370 brukte biler.

-Vi har økt våre utgifter i forbindelse med flyttingen, så vi satser på å levere enda flere biler i år. Alt ligger til rette for at vi skal innfri denne målsettingen, sier Sørlie, som har med seg Kenneth Rusten på laget fortsatt.

Populære bruktbiler
Sørlie Bil selger brukte biler opp til ca. 400 000 kroner. Mange av bilene som selges ligger under 100 000 kroner i pris.

-Det selges en del billige biler, men har i biler i flere prisklasser. Verdt å merke seg er at de såkalte billig-bilene går nesten ut av butikkdøra før de har kommet inn. Biler i den laveste prisklassen er populære, slår Sørlie fast.

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen