I dag starter salget av nye ID.3 Pro S

Volkswagens ID.3 har nylig blitt oppgradert, og nå kommer også den videreutviklede Pro S-utgaven. Bilen får fem seter for første gang og flere oppgraderinger er på plass som blant annet forvarming av batteriet.

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

– Oppgraderte Pro S bidrar til å gjøre modellporteføljen vår enda mer attraktiv, sier Sølve Kværn.

 

Volkswagen ID.3 var første bil ut på Volkswagens MEB-plattform, dedikert for helelektriske biler, og de første bilene kom til Norge i 2020. ID.3 er nylig blitt oppgradert, og nå er turen kommet til ID.3 Pro S.

– Modellene i ID.-familien til Volkswagen har blitt betydelig oppgradert. ID.7 introduserte neste generasjon software og infotainment-system, og kom med etterspurte funksjoner som forvarming av høyvoltsbatteriet. Dette har også kommet de andre ID.-modellene til gode, og oppgraderte ID.3 Pro S bidrar til å gjøre modellporteføljen vår enda mer attraktiv, sier Sølve Kværn, fungerende leder for Volkswagen personbil i Harald A. Møller AS.

 

Mer effektiv og raskere lading
Det er under karosseriet og på innsiden endringene har skjedd for Pro S. Den forbedrede motoren har mer økonomisk forbruk, og det hentes 204 hestekrefter ut fra det 77 kWh store batteriet. Det gir en WLTP-rekkevidde på inntil 553 kilometer.

Hurtiglading av høyvoltsbatteriet, som nå kan ta imot lading på inntil 175 kW, går raskere, samtidig som forvarming av høyvoltsbatteriet også er på plass. Dette gjør lading enda mer effektivt – spesielt vinterstid.

 

Fem seter
ID.3 Pro S kommer med ID.software 5.0, som både gir raskere betjening og en bedre brukeropplevelse. Infortainment-skjermen har vokst til 12,9 tommer, ChatGPT er på plass og stemmestyringsassistenten IDA er også videreutviklet.

Bilen er også godt utstyrt, og et betydelig antall sikkerhetssystemer er på plass som blant annet Lane Assist og Front Assist med city nødbrems som standardutstyr. Bilen leveres også med 20 tommers hjul som standard.

Samtidig er en av de største nyhetene i Pro S at bilen nå har fått fem seter.

– Dermed blir en allerede populær bil aktuell for enda flere. ID.3 er en av de mest populære i sitt segment, og kundene kan dermed velge akkurat den ID.3-varianten som passer best for dem, sier Kværn.

ID.3 Pro S blir tilgjengelig for bestilling fra i dag, onsdag 8. mai kl. 12.00, og koster fra 395.900 kroner levert Oslo.

 

Artikkelen fortsetter under annonsen