Ny Hyundai-utgave til lavere pris

 

Hyundai Motor Norway har i dag lansert en ny utgave av IONIQ 5, med helt nye Advanced. Den nye versjonen har Long Range-batteripakke som standard, massevis av smart funksjonalitet og en svært gunstig pris.

 

Nye IONIQ 5 Advanced gjør at den populære elbilen blir tilgjengelig for enda flere kunder, og lanseres i tråd med Hyundais visjon om å være et merke for den store bredden av befolkningen. IONIQ 5 Advanced har Long Range-batteripakke som standard, og leverer dermed rekkevidde på inntil 507 kilometer (WLTP). Kundene kan velge mellom bakhjulstrekk og firehjulstrekk.

 

– Med Advanced lanserer vi en…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Hyundai Motor Norway har i dag lansert en ny utgave av IONIQ 5, med helt nye Advanced. Den nye versjonen har Long Range-batteripakke som standard, massevis av smart funksjonalitet og en svært gunstig pris.

 

Nye IONIQ 5 Advanced gjør at den populære elbilen blir tilgjengelig for enda flere kunder, og lanseres i tråd med Hyundais visjon om å være et merke for den store bredden av befolkningen. IONIQ 5 Advanced har Long Range-batteripakke som standard, og leverer dermed rekkevidde på inntil 507 kilometer (WLTP). Kundene kan velge mellom bakhjulstrekk og firehjulstrekk.

 

– Med Advanced lanserer vi en ny attraktiv versjon av IONIQ 5, som byr på mye standardutstyr, toppmoderne sikkerhet og den svært høye komforten som denne modellen er viden kjent for. Ting som aktivt understell og nivå 2-autonomi er standard, og bilen inkluderer en omfattende SmartSense-pakke med aktive sikkerhetssystemer, for å nevne noe, sier Produkt- og PR-sjef Øyvind L. Knudsen i Hyundai Motor Norway.

 

– IONIQ 5 Advanced har et utstyrsnivå vi tror vil appellere til mange norske kunder, og den hevder seg meget godt i markedet både på pris og avansert teknologi. Dette er en bil det skal være enkelt å velge, og man slipper å forholde seg til tilvalgspakker.

 

Solid utstyrsnivå

IONIQ 5 Advanced har en meget innholdsrik utstyrspakke, som blant annet inkluderer smarte frekvensdempere (Smart Frequency Dampers, SFD). Disse sørger for høy komfort, så vel som forbedret lyddemping. SFD gir tilpasset og individuell fjæringskomfort for hvert hjul basert på frekvenser fra underlaget. Ved høye frekvenser vil det gi mykere fjæringer og en mer komfortabel kjøreopplevelse, mens lavere frekvenser gir en jevn demperkomfort som forbedrer styrefølelsen og minimerer krengning.

 

Bilen har også Highway Driving Assist II som standard. Med nivå 2-autonomi byr dette systemet på en rekke innovasjoner, og under gitte forutsetninger vil bilen selv kunne skifte fil på sjåførens kommando. Avansert navigasjonsbasert smart cruise control og OTA-oppdateringer (Over-the-Air) er også standard, i tillegg til to 12,3’’ skjermer, filholder, automatisk nødbremse med kryssfunksjon, bakseteovervåkning, 19’’ felger og LED-lykter, for å nevne noe. IONIQ 5 er også en svært stillegående bil, med lavt støynivå i kupeen. Dette skyldes blant annet doble laminerte vinduer foran og bak, så vel som akustisk frontrute.

 

IONIQ 5 Advanced får en startpris på svært gunstige 469 000 kroner (veil. levering på 12 900 kroner kommer i tillegg). Det betyr at man fra og med i dag kan få en IONIQ 5 som er 45 000 kroner rimeligere enn før. Den nye versjonen plasserer seg dermed godt under myndighetenes momsinnslagspunkt på 500 000 kroner.

 

Gunstige priser også på IONIQ 5 Premium

IONIQ 5 Premium er som tidligere en svært attraktiv bil, som inkluderer nær sagt alt utstyr som standard. Der Advanced er en godt utstyrt familiebil som byr på en attraktiv pakke, er Premium alternativet for kunder som ønsker en helt toppspekket bil som byr på den aller mest avanserte teknologien og komforten.

 

IONIQ 5 Premium tilbys nå til meget gunstige priser dersom man velger leasing, og for første gang siden IONIQ 5 ble lansert kan man nå få bil med rask levering.

 

– IONIQ 5 har vært en stor suksess på det norske markedet siden lanseringen i 2021, og er en av de mest solgte bilene i landet de siste årene. Det har tidvis ført til lange leveringstider, men nå kan man faktisk få bil levert kjapt fra norsk lager, sier Øyvind L. Knudsen i Hyundai Motor Norway.

 

– Med IONIQ 5 Advanced får vi i tillegg en modell som vi tror vil appellere godt til norske kunder, og som gjør at man kan få en veldig innovativ, komfortabel og romslig elbil til en enda gunstigere pris.

 

Komplett pris- og utstyrsliste er tilgjengelig på Hyundai.no.

 

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen