Suksessen videreføres i nye lokaler

I januar 2022 startet Christoffer Paulsen og Lars Erik Torp opp Bilhagen. Det ble raskt en suksess, og nå videreføres bruktbilvirksomheten i nye lokaler på Rolvsøy.

Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

I Rolvsøyveien 404, rett ved den trafikkerte YX-stasjonen, ligger Bilhagens nye lokaliteter. Mer sentralt kan det knapt bli.

-Beleggenheten er helt gull, vi blir eksponert for svært mange potensielle kunder hver eneste dag, sier de to til Motormagazinet.

Fra oktober i fjor
I oktober i fjor flyttet Bilhagen inn i de nye lokalene. Det førte raskt til høyere omsetning enn det som var vanlig.

-Vi hadde meget gode salgstall i både november og desember. Spesielt julemåneden var god, sammenlignet med tdligere, forteller Christoffer Paulsen.

Prisklassene
Bilhagen etablerte seg i Onsøyveien 76 i 2022 og visste at de var der på lånt tid på grunn av tomta skal benyttes til boligformål. Av den grunn passet det som hånd i hanske, at det ble muligheter for å leie i Rolvsøyveien 404.

Herrene Paulsen og Torp, begge med lang fartstid fra Dahles Auto Sarpsborg, har ingen planer om å endre på selve konseptet. Biler i prisklassen fra 50 000 kroner til 350 000 kroner satses det fortsatt mest på, men det finnes også andre prisalternativer.

-Service- og verkstedavtaler, samt finansieringsløsninger, er på plass, understreker Lars Erik Torp.

 

Foto: Lars Erik Torp (t.v.) og Christoffer Paulsen i Bilhagen har flyttet fra Onsøyveien til Rolvsøyveien.

 

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen