Kontroll og struktur er viktig for Thomas

 

25 år på samme arbeidsplass er ikke så vanlig i dag. Thomas Syversen har hatt flere arbeidsoppgaver, de første fem årene i det som het Vector Bilforum, siden i RSA Bil Fredrikstad fra 2003. I dag er han ettermarkedsansvarlig.

 

-Jeg trives utrolig godt her, også med arbeidsoppgavene jeg har. Startet som mekaniker etter en lærlingtid hos Finnco, siden ble jeg kundemottaker og i 2017 fikk jeg jobben som ettermarkedsansvarlig. Det betyr at jeg har ansvaret for hele ettermarkedet herunder delelager og verksted. Vi har mange bilmerker hos RSA, og jeg har faktisk arbeidet med Suzuki siden 1998. I…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

25 år på samme arbeidsplass er ikke så vanlig i dag. Thomas Syversen har hatt flere arbeidsoppgaver, de første fem årene i det som het Vector Bilforum, siden i RSA Bil Fredrikstad fra 2003. I dag er han ettermarkedsansvarlig.

 

-Jeg trives utrolig godt her, også med arbeidsoppgavene jeg har. Startet som mekaniker etter en lærlingtid hos Finnco, siden ble jeg kundemottaker og i 2017 fikk jeg jobben som ettermarkedsansvarlig. Det betyr at jeg har ansvaret for hele ettermarkedet herunder delelager og verksted. Vi har mange bilmerker hos RSA, og jeg har faktisk arbeidet med Suzuki siden 1998. I jobben min dreier det seg om å utarbeide retningslinjer som fungerer i alle ledd for alle merker og modeller, sier Thomas Syversen.

 

Thomas er en ekte Gressvik-gutt, oppvokst i Parkveien. Nå er han riktignok for lengst etablert med familie på Rødvollen litt lenger sør, og han tilbringer gjerne tid i nærområdet og med båt enda litt lenger ut i Onsøylandet når sjansene byr seg.

 

FFK og Stjernen
-Jeg trives hjemme med familie og venner, og har ingen altoppslukende hobby ut over å være sosial. Går så ofte jeg kan for å se FFK og Stjernen spille. Det gir meg mye. Og så elsker vi båtlivet. Nå blir det mest kona og meg, og da går turen gjerne til Øyenkilen og til Skjærgårdsjeeper vår der. Vi har lagt vår elsk på Flatskjæra, og det tar jo ikke lange tiden å komme seg dit. Ellers blir det noen båtturer i den fantastiske skjærgården vår.

I tillegg liker vi godt å reise, gjerne til utlandet. Det kan være både til storbyer og til sydligere strøk. For noen år siden var vi på cruise i Middelhavet, og det passet perfekt. For da fikk vi se nye steder hver eneste dag. Den type ferie ga mersmak, og skal gjentas – om muligheten byr seg.

Thomas har et stort ansvar i jobben. Han skal ha den store oversikten, gå inn i statistikker og se hvordan jobbene på verkstedet er lagt opp. Finne ut om det er noe å forbedre på gjennomføringen, og ha kontroll på hvordan jobbene utføres.

 

Dra nytte av hverandre
-Det hender jeg stepper inn på kundemottaket eller på verkstedet når noen er syke eller borte, men mye av min jobb skjer foran dataskjermene på kontoret. Jeg ser gjerne etter metoder der alle avdelingene kan dra nytte av hverandre. Og da er det fint å kunne slå fast at vi har et herlig arbeidsmiljø her hos RSA Bil. Mange har vært her lenge og vi trives med hverandre. Vi har også etablert et teknisk forum som snakker godt sammen. Det er forskjellige prosesser som skal følges på de ulike merkene. Kontroll og struktur på den tekniske biten er nødvendig.

 

Kursing
-Elbiler har blitt en del av hverdagen. Hos RSA Bil har vi mye elektrisk, og det har også ført til mer kursing for mekanikerne. Her er det mitt ansvar å finne ut hvem som skal på hvilke kurs. Jeg har i hele tatt mange små puslebiter å jobbe med, men arbeidet gir mening og etter 25 år er jeg overhodet ikke lei, forteller Thomas – før han selv stikker på noen dagers treff der han sammen med kollegaer fra andre steder i landet utveksler erfaringer og finner ut hvordan man bedre kan dra nytte av hverandres kunnskap fremover.

 

 

Bilde: 25 år på samme arbeidsplass for Thomas Syversen, som trives veldig godt.

 

Artikkelen fortsetter under annonsen