Med stjerner i blikket – suksess som Mercedes-selger

 

Med den berømmelig Mercedes-stjernen som bakteppe, fotograferer vi Pål Martin Wernersen Klemsdal. Motivet er ikke tilfeldig valgt. Sarpingen får nemlig stjerner i blikket når vi snakker om salg av Mercedes. Den unge mannen lykkes umåtelig godt hos Bertel O. Steen Sarpsborg.

 

På en egen hylle bak skrivebordet henger utmerkelsene. Det er det mange av både når det salg av Mercedes og salg av finansering. Pål Martin Wernersen Klemsdal ligger på topp i flere disipliner.

 

Fikk gjev pris
-Jeg er mest stolt av prisen som beste Mercedes-selger i Norge i 2019, innrømmer Wernersen Klemsdal, som også i…

Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Med den berømmelig Mercedes-stjernen som bakteppe, fotograferer vi Pål Martin Wernersen Klemsdal. Motivet er ikke tilfeldig valgt. Sarpingen får nemlig stjerner i blikket når vi snakker om salg av Mercedes. Den unge mannen lykkes umåtelig godt hos Bertel O. Steen Sarpsborg.

 

På en egen hylle bak skrivebordet henger utmerkelsene. Det er det mange av både når det salg av Mercedes og salg av finansering. Pål Martin Wernersen Klemsdal ligger på topp i flere disipliner.

 

Fikk gjev pris
-Jeg er mest stolt av prisen som beste Mercedes-selger i Norge i 2019, innrømmer Wernersen Klemsdal, som også i år leverer gode resultater. Målet er å selge 148 Mercedes og han er i rute. I oktober ble det solgt 16 Mercedes i Sarpsborg – budsjettet lød på 11 biler.

 

Til tross for sin unge alder, har Pål Martin Klemsdal allerede rukket mye. Allerede i 2010 kom han inn i arbeidslivet og lagde Sarpsborg 08-tv, deretter ble han tidenes yngste mediesjef i Eliteserien i 2013 og 2014.

-Sarpsborg 08 har alltid stått mitt hjerte nær, akkurat som Manchester United, sier han.

 

Sarpsborg 08
Det var da også jobben i Sarpsborg 08 som førte Pål Martin inn i bilbransjen. Det begynte med at han lagde små videosnutter for Bertel O. Steen, for deretter å jobbe noen lørdager. Alt kombinert med Sarpsborg O8, litt arbeid hos XXL og skolegang. Det var med andre ord en travel periode rundt 2015 og 2016 for den sympatiske 28-åringen.

 

Fra juni 2016 har Pål Martin Wernersen Klemsdal solgt Mercedes hos Bertel O. Steen. Etter hvert som han ble varm i trøya, fikk han ansvaret for salget av Mercedes personbiler, som han altså fortsatt har.

 

-Hva er hemmeligheten bak salgssuksessen?

-Det er flere forhold. Blant annet må du være til å stole på, du må holde ord overfor kundene, jobbe hardt og strukturert, verkstedet må fungere og ikke minst må produktene være gode. Slik sett er jeg heldig og har alle disse parameterne med meg. Det som gleder mest er når det blir gjensalg, at kundene kommer tilbake til deg for å kjøpe enda en ny bil. Dette blir et slags bevis for at du har gjort en god jobb og levert varene.

 

Helt i front
En periode hadde Mercedes ingen elektriske biler og det var ikke fullt så enkelt i markedet. I dag er imidlertid situasjonen en helt annen. Nå ligger Mercedes på kort, mellomlang og lang sikt helt i front når det er snakk om elektrifisering.

 

-Mercedes har et utmerket modellutvalg og vi har tilfredsstillende leveringsbetingelser sammenlignet med mange andre bilmerker. Det kommer av at Mercedes produserer mange av delene sine selv og er ikke så avhengig av andre underleverandører. Bestiller du en bil hos oss, kan vi levere den på vårparten neste år.

 

Billett-ansvarlig
Sarpsborg 08 er nevnt. Engasjementet er fortsatt til stede hos Mercedes-selgeren. Han er billettansvarlig på Sarpsborg stadion på frivillig basis og avlaster sin gode venn, Alexander Klaussen. Det at klubben har levert gode prestasjoner de siste ukene gleder Wernersen Klemsdal naturligvis, for nå kan klubben legge planer og forberede neste sesong allerede nå.

-Fotball er helt topp, selv om Manchester United sliter i litt motbakke i perioder, legger an til med et smil.

 

Emilie har kommet til
Privat har Pål Martin Wernersen Klemsdal fått livet forandret. I heimen på Lande, har nemlig fire måneder gamle Emilie kommet til. Som alle andre småbarnsforeldre ble det en stor forandring i hverdagen.

-Vi fikk vite av alle andre at det å få barn var krevende. Vi har erfart at det stemmer, men samtidig en stor glede. Emilie er en berikelse for oss begge to, sier Wernersen Klemsdal og får på igjen stjerner i øynene.

 

Fakta

  • NAVN: Pål Martin Wernersen Klemsdal
  • ALDER: 28 år
  • BOSTED: Sarpsborg
  • STILLING: Salgskonsulent
  • FAMILIE: samboer, en datter
  • MORGENRUTINE: Starter gjerne dagen med musikk
  • LESER: Motormagazinet(!), United-supporteren
  • NETTSTED: Sarpsborg08.no, united.no, Broom.no
  • MÅ HA: Cola Zero
  • FRITID: Fotball, spille paddel

 

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen