Måtte bli Bertel O. Steen for Niklas

 

Det måtte nesten bli jobb hos Bertel O. Steen i Dikeveien for Niklas Andersen. Allerede som 12-åring tok han i et tak da noen trengte arbeidshjelp i bedriften. Niklas ble lærling i 2016 og utdannet seg til reservedelsfagarbeider etter hvert. Det bød seg en mulighet i bilfirmaet, og i dag møter gjerne kundene Niklas som førstemann om de har en Peugeot som kanskje skal på service eller trenger reparasjoner.

 

-Jeg trives veldig godt i jobben. Det er tre personer som arbeider i mottaket, og arbeidsmiljøet her er helt fantastisk. Vi er også en del sammen på fritiden. Alle…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Det måtte nesten bli jobb hos Bertel O. Steen i Dikeveien for Niklas Andersen. Allerede som 12-åring tok han i et tak da noen trengte arbeidshjelp i bedriften. Niklas ble lærling i 2016 og utdannet seg til reservedelsfagarbeider etter hvert. Det bød seg en mulighet i bilfirmaet, og i dag møter gjerne kundene Niklas som førstemann om de har en Peugeot som kanskje skal på service eller trenger reparasjoner.

 

-Jeg trives veldig godt i jobben. Det er tre personer som arbeider i mottaket, og arbeidsmiljøet her er helt fantastisk. Vi er også en del sammen på fritiden. Alle har den samme interessen, og praten går gjerne om biler og motorsykler. Ettersom faren min, Freddy, runder 40 år hos BOS neste år, sier det seg selv at han har litt av skylden når det gjelder motorinteressen min. Vi er glade i kjøretøy på fire og to hjul begge to, og gjennom hele oppveksten har jeg hatt folk rundt meg med samme interesse.

 

Mange kjøretøy
I dag har Niklas tre biler og to motorsykler.

-Bruker en Peugeot Partner som hverdagsbil. Så har jeg en Peugeot 308 GTI 2017-modell og en Citroën Jumpy som fungerer som en garasje for crossykkelen. Dessuten har samboeren min en Peugeot 208 el. Motorsykkelen jeg bruker på vanlig vei er en Yamaha MT-09 og så har jeg en Kawasaki KX 250 totakter, som jeg da bare bruker til endurokjøring og offroad, gjerne på is om vinteren. Hjemme sitter jeg ofte og spiller data, da gjerne formel 1 bil, kjempemoro. Eller så blir det litt tv og serier med samboer. Det blir mye bil og motorsykkel, men det er jo dette jeg trives med. Hender at jeg skrur litt også på privaten. Jeg har også spilt innebandy i mange år. Tok sølv med Greåker i eliteserien i fjor, og jeg har et NM-gull for Fredrikstad i G19-klassen.

 

-Som kundemottaker hos BOS blir det også mye bilprat både med kollegaer og kunder, som enten kommer innom eller ringer. Jeg ordner alt om man skal ha en service eller ha bilen til reparasjon. Det blir noen statustelefoner i løpet av en arbeidsdag, jeg sender ut tilbud og fakturerer. Ordner også leiebil om det blir spørsmål om det. Her er det aldri en dag som er lik, og det gjør jobben ekstra givende – dessuten møter jeg mange hyggelige mennesker.

 

Ny bolig
Denne sommeren har Niklas og samboer flyttet inn i ny bolig på Tindlund. Det har ikke blitt noen feriereiser. Flytteprosessen og det å komme seg i orden hjemme har tatt det meste av tiden, også i ferien.

-Vi er egentlig glade i å reise. Det er en stund siden det ble sydentur, men jeg og samboer var i Manchester i påsken. Vurderer å reise for å se Manchester United mot Manchester City denne sesongen. Det hadde vært gøy.

 

-Nå blir det imidlertid mye jobbing fremover. Og jeg regner med å arbeide hos Bertel O. Steen i mange år. Trives som sagt veldig godt her, fastslår Niklas Andersen.

 

 

Fakta

Navn: Niklas Andersen

Alder: 23

Stilling: Kundeansvarlig Peugeot personbil.

Bor: Tindlund park

Familie: Samboer og en Boston-terrier

Fritidsaktiviteter: kjører motorsykkel på vei, og enduro.

Må ha: Monster energidrikk

Nett: Finn.no, lokalaviser

 

 

Bilde: Niklas Andersen foran mottak-desken der han tilbringer mye tid.

 

Artikkelen fortsetter under annonsen