Opel viser veien videre

 

Når Opel trekker teppet av sin nye konseptbil under bilutstillingen i München i begynnelsen av september, viser de sin visjon både for merket, og for de nye elektriske bilene som skal komme fra det tyske merket fremover.

 

– Som navnet antyder, vil Opel Experimental gi en tydelig visjon for merket, ikke bare for en bilmodell. Den viser hvor merket vårt er på vei de kommende årene, og vil påvirke alle våre produksjonsbiler i neste generasjon. Den er et symbol på det vi ønsker å oppnå med Opel, sier Florian Huettl, CEO i Opel.

 

Opel Experimental representerer også…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Når Opel trekker teppet av sin nye konseptbil under bilutstillingen i München i begynnelsen av september, viser de sin visjon både for merket, og for de nye elektriske bilene som skal komme fra det tyske merket fremover.

 

– Som navnet antyder, vil Opel Experimental gi en tydelig visjon for merket, ikke bare for en bilmodell. Den viser hvor merket vårt er på vei de kommende årene, og vil påvirke alle våre produksjonsbiler i neste generasjon. Den er et symbol på det vi ønsker å oppnå med Opel, sier Florian Huettl, CEO i Opel.

 

Opel Experimental representerer også neste trinn i utviklingen av den kritikerroste designfilosofien «Bold and Pure», som først ble vist med GT X Experimental. Den nye konseptbilen tydeliggjør også Opels posisjon innenfor Stellantis.

 

Konseptet som er utviklet ved designsenteret i Rüsselsheim, blir også den første Opel-modellen som stolt bærer det nye Opel-emblemet ‘Blitz’, lynet. Det skarpere og tøffere «Blitz»-emblemet er tydelig plassert i midten av kompasset, som er Opels viktigste grafiske designprinsipp og grunnlaget for front-, bak- og interiørdesignelementene.

 

Opel Experimental viderefører den lange og vellykkede tradisjonen med konseptbiler som er utviklet og bygget i Rüsselsheim, en tradisjon som startet i 1965 da Opel ble det første europeiske merket som presenterte en designstudie i form av den legendariske Experimental GT.

 

Opel Experimental debuterer på den internasjonale bilutstillingen IAA i München som åpner 5. september.

 

 

(Foto: Opel)

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen