Historisk salgsrekord for BYD i juni

 

 

BYD solgte totalt 253.046 elektrifiserte kjøretøy i juni, og setter dermed ny salgsrekord for antall solgte biler på en enkelt måned.

 

BYD, verdens største produsent av elektrifiserte kjøretøy, har nå offentliggjort sine salgstall for juni 2023. Totalt solgte BYD 253.046 elektrifiserte kjøretøy bare i juni, noe som er en økning på 88,2% sammenlignet med samme periode i fjor. Dette er ny salgsrekord for bilprodusenten for antall solgte kjøretøy på en måned.

 

Av det totale salgstallet i juni er 251.685 personbiler, og personbilsalget oppnår en vekst på 95,5% sammenlignet med samme periode i 2022.

 

-…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

 

BYD solgte totalt 253.046 elektrifiserte kjøretøy i juni, og setter dermed ny salgsrekord for antall solgte biler på en enkelt måned.

 

BYD, verdens største produsent av elektrifiserte kjøretøy, har nå offentliggjort sine salgstall for juni 2023. Totalt solgte BYD 253.046 elektrifiserte kjøretøy bare i juni, noe som er en økning på 88,2% sammenlignet med samme periode i fjor. Dette er ny salgsrekord for bilprodusenten for antall solgte kjøretøy på en måned.

 

Av det totale salgstallet i juni er 251.685 personbiler, og personbilsalget oppnår en vekst på 95,5% sammenlignet med samme periode i 2022.

 

– Disse salgstallene er et resultat av BYD sitt kontinuerlige arbeid med innovasjon og dedikasjon til å tilby førsteklasses elektriske kjøretøy som oppfyller kundenes behov, sier salgssjef i BYD Norge, Simen Wøien Christensen.

 

Knuser rekorder første halvår – dobling av salget fra 2022 

Når salgstallene fra første halvår er summert opp, hadde BYD et totalt salg på 1.255.637 elektrifiserte kjøretøy. Til sammenligning leverte Tesla 889.015 biler første halvår.

 

Dette betyr at BYD nesten dobler salget fra fjoråret, med en økning på 96% sammenlignet med første halvår 2022. Salgstallene for andre kvartal 2023 viser at det ble levert 703.244 elektrifiserte kjøretøy fra BYD.

 

Siden BYD gjorde sin inntreden i personbilmarkedet i 2003, har de utviklet et solid sortiment innen elektrifiserte bilmodeller. I dag er BYD verdens største produsent av elektrifiserte biler. BYD har gjennom lang tid fremmet en strategi om å utvikle både helelektriske og elektrifiserte kjøretøy, noe som har lagt et godt grunnlag for de gode salgstallene som har vært det siste året.

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen