Entusiastkjøretøy på rekke og rad

 

Det var mye å hvile øynene på da Amcar Fredrikstad arrangerte Right On Bil & Mønstring på Isegran søndag.

 

-Vi er fornøyde med gjennomføringen, og at mange til tross for mørke skyer på himmelen fant veien til Isegran. Her er det utrolig mange flotte kjøretøy -også motorsykler, som folk har lagt sjelen sin i å restaurere og holde i topp stand. Vi har arrangert denne mønstringen 33 ganger, og til sammen er det nå åtte forskjellige destinasjoner i Norge med Right On-mønstringer. I ukene fremover skal jeg besøke flere. Dette er moro, sier konferansier Ronnie Krabberød.

 

Denne…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Det var mye å hvile øynene på da Amcar Fredrikstad arrangerte Right On Bil & Mønstring på Isegran søndag.

 

-Vi er fornøyde med gjennomføringen, og at mange til tross for mørke skyer på himmelen fant veien til Isegran. Her er det utrolig mange flotte kjøretøy -også motorsykler, som folk har lagt sjelen sin i å restaurere og holde i topp stand. Vi har arrangert denne mønstringen 33 ganger, og til sammen er det nå åtte forskjellige destinasjoner i Norge med Right On-mønstringer. I ukene fremover skal jeg besøke flere. Dette er moro, sier konferansier Ronnie Krabberød.

 

Denne mønstringen er åpen for alle typer entusiastkjøretøy, bil eller MC.. Det vanket også premier av de fineste kjøretøyene.

 

Bilpraten gikk, som seg hør og bør.
Det var mange bilmerker og modeller på Isegran, her stod perlene på rekke og rad.
Det smakte med kaffe og en pause i bakken etter en god runde blant biler og MC-er på Isegran.
Ronnie Krabberød har lang erfaring med denne type mønstringer, og han hadde ordet i sin makt, da han intervjuet flere av deltakerne.

 

Artikkelen fortsetter under annonsen