Første glimt av nye EQE SUV

 

Nye EQE SUV har et luksuriøst interiør med et høyt nivå av komfort, kombinert med romslige innvendige dimensioner. I forkant av verdenspremieren den 16. oktober, gir Mercedes-Benz nå et første glimt av innsiden.

 

– Mercedes-Benz sin elektriske portefølje fortsetter å vokse i et utrolig tempo, og allerede i oktober kan vi se verdenspremieren på helt nye EQE SUV. Den elektriske SUVen tar med seg de beste elementene fra EQS inn i en mer dynamisk forpakning, sier konserndirektør Kjetil Myhre i Mercedes-Benz Norge, hos Bertel O. Steen.

 

Et luksuriøst, romslig og digitalisert interiør
EQE SUV baserer seg på den store elektriske plattformen fra Mercedes-EQ. Modellen henter teknologielementer fra flaggskipet EQS, samtidig som den er mer dynamisk enn EQS SUV. Den har romslige innvendige dimensjoner, der takhøyde, benplass, samt albuerom, gjør EQE SUV til en av de mest romslige representantene for sin klasse.

 

Interiørdesignet følger en visjon om digitalisering, noe som er spesielt synlig med valgfrie MBUX Hyperscreen, som først ble lansert i EQS. Denne store, buede skjermenheten, dekker nesten hele bredden av kjøretøyets interiør, og smelter sammen instrumentpanelet, multimediaskjermen og passasjerdisplayet inn i et sømløst design.

 

De dominerende ytre luftventilene har et turbindesign, og spiller bevisst på kontrasten mellom høyteknologisk presisjonsmekanikk og den digitale verdenen. Tradisjonelle materialer og farger gir interiøret en spesiell atmosfære, der fem samstemte fargekombinasjoner understreker følelsen av romslighet.

 

 

Related posts