Får økt godkjent tilhengervekt

 

Den godkjente tilhengervekten på Mustang Mach-E vil fra modellåret 2023 øke ytterligere – til hele 1500 kg – på flere varianter. I kombinasjon med mulighet for taklast gjør dette at den helelektriske SUV-en nå blir enda mer praktisk i bruk. I tillegg er fri service i 5 år inkludert.

 

Så sent som i mai i år fikk variantene Long Range RWD og Long Range AWD økt sin tilhengervekt til 1000 kg. Nå øker den ytterligere, til 1500 kg, for 2023-modellen av de to samme variantene, som har produksjonsstart 31. oktober i år.

 

– Vi jobber kontinuerlig med…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Den godkjente tilhengervekten på Mustang Mach-E vil fra modellåret 2023 øke ytterligere – til hele 1500 kg – på flere varianter. I kombinasjon med mulighet for taklast gjør dette at den helelektriske SUV-en nå blir enda mer praktisk i bruk. I tillegg er fri service i 5 år inkludert.

 

Så sent som i mai i år fikk variantene Long Range RWD og Long Range AWD økt sin tilhengervekt til 1000 kg. Nå øker den ytterligere, til 1500 kg, for 2023-modellen av de to samme variantene, som har produksjonsstart 31. oktober i år.

 

– Vi jobber kontinuerlig med å forbedre Mustang Mach-E sine egenskaper – slik at vi alltid skal ha en av de mest konkurransedyktige og beste elbilene på markedet. Med økningen som nå kommer på disse to variantene og ikke minst mulighet for taklast som allerede er godkjent, har vi videreutviklet bilen på to viktige områder som vi vet mange kunder har etterspurt, sier markedsdirektør i Ford Motor Norge, Geir Haugaard.

 

Økt kuletrykk til 60 kg ved trekk av tilhenger

Fra modellåret 2023 vil også Mustang Mach-E Long Range RWD og Long Range AWD få økt kuletrykk ved trekk av tilhenger – til 60 kg. Ved bruk av tilbehør som sykkelstativ er maksvekten uendret på 75 kg. Disse endringene gjelder ikke Mustang Mach-E GT og heller ikke Standard Range variantene.

Grunnet endringer i festebraketten til hengerfestet og innfestningen vil det ikke være mulig å ettergodkjenne biler fra modellårene 2021 eller 2022 for 1500 kg hengervekt.

 

Alle varianter av Mustang Mach-E godkjent for taklast

I juli i år ble også alle Mustang Mach-E godkjent for taklast. Endringen gjelder alle varianter av Mustang Mach-E og Mustang Mach-E GT, men den tillatte takvekten er avhengig av om bilen er utstyrt med panoramatak:

  • Mustang Mach-E uten panoramatak: Maks 75 kg taklast
  • Mustang Mach-E med panoramatak: Maks 65 kg taklast

 

Forbedret intelligent adaptiv cruisekontroll og bedre trådløs mobillading

Ford kommer også med flere andre forbedringer av Mustang Mach-E i forbindelse med introduksjonen av modellår 2023 av den helelektriske SUV-en. Den intelligente adaptive cruisekontrollen vil gi en ytterligere forbedret kjøreopplevelse, ved at den blant annet bruker kartdata for å tilpasse bilens hastighet. Det betyr at hastigheten for eksempel reduseres når man nærmer seg en krapp sving.

 

Ladeplaten for trådløs lading i bilen vil også få økt effekt – fra 5W til 15W.

 

5 års fri service på Mustang Mach-E

Alle Ford Mustang Mach-E leveres nå også med 5 års fri service. Dette gjelder for alle kunder som har tegnet kontrakt på Mustang Mach-E fra 12. april i år.

 

– Med de mange endringene som nå er gjort og gjøres løpende, både med selve bilen, men også med den kostnadsfrie servicen vi nå tilbyr i 5 år, viser vi at vi lytter til kundene våre og hele tiden jobber for å gi dem en enda bedre eieropplevelse. Det vil vi selvsagt også fortsette å gjøre fremover, sier markedsdirektør i Ford Motor Norge, Geir Haugaard.

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen