Her er de 10 beste testbilene i 2021

 

Motormagazinet testet 32 forskjellige bilmodeller i 2021. De fleste kom godt ut av det. Nye, moderne biler ere spennende og har alle god kvalitet. Små detaljer, og ikke minst, pris er det som kan skille mest når vurderingene skal gjøres.

 

Av de 32 bilene har vi plukket ut de 10 beste, de som fikk høyest score. Rankingen går fra 1 til 10, hvor 1 naturligvis er aller, aller best.

 

1.Mercedes EQS.
Drømmebil, som setter en helt ny standard. Moderne, linjelekker og med en kjøreopplevelse av en annen verden, er inntrykket fra prøvekjøring.

 

2. Audi e-tron…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Motormagazinet testet 32 forskjellige bilmodeller i 2021. De fleste kom godt ut av det. Nye, moderne biler ere spennende og har alle god kvalitet. Små detaljer, og ikke minst, pris er det som kan skille mest når vurderingene skal gjøres.

 

Av de 32 bilene har vi plukket ut de 10 beste, de som fikk høyest score. Rankingen går fra 1 til 10, hvor 1 naturligvis er aller, aller best.

 

1.Mercedes EQS.
Drømmebil, som setter en helt ny standard. Moderne, linjelekker og med en kjøreopplevelse av en annen verden, er inntrykket fra prøvekjøring.

 

2. Audi e-tron GT quattro
Audi e-tron GT quattro er selve malen på hvordan en ekte elektrisk GT skal bygges. Lav og bred med en herlig kombinasjon av komfort og Performance. Det er lenge siden vi har kjørt en så vakker og velfungerende bil man kan bruke til daglig, og likevel er klar for bane.

 

3. Hyundai Ioniq 5
Hyundai Ioniq leverer en nærmest revolusjonerende oppgradering ved overgang til Ioniq 5. Ny elbilplattform, lynhurtig lading og forbedret rekkevidde og ikke minst 800 volt ladestandard til folkelig pris.

 

4. Mustang Mach-E GT Performance
Mustang Mach-E GT Performance er verdt hver eneste ekstra krone i forhold til originalen. Kjøreegenskapene er minst to hakk opp på skalaen og en formidabel akselerasjon, 0-100 km /t går på 3.7 sekunder. En verdig arvtaker av Fords GT-tradisjon.

 

5. VW ID.4 GTX
ID-familien starter en ny æra innen elektriske kjøretøy for VW, ID.4 GTX fremstår som en prisgunstig toppmodell med firehjulsdrift og sportslige kjøreegenskaper. Prisedifferansen opp fra vanlig ID.4 er lav, man får i tillegg langt mer krefter, raskere akselerasjon og ikke minst bedre forbikjørings potensiale. Et trygt kjøp fra et veletablert bilmerke.

 

6. Byd Tang
Stor, spennende SUV fra Kina med 507 hk, 4×4 og 1.500 kg på hengerfestet. Dermed er Byd Tang EV nærmest skreddersydd for det norske markedet. Legg til 7-seter og alt av ønskelig utstyr til pris under 600.000 kroner.

 

7. ISUZU D-MAX 4×4
Det er vanskelig å komme utenom Norgesfavoritten ISUZU D-MAX 4×4. Helt ny i år og et nesten uslitelig verktøy for de som bygger landet i anleggsbransjen, og alle andre med behov av en robust pickup. Derfor omtales D-Max som tøffest i klassen.

 

8. Kia EV6
Kia EV6 skiller seg fra konsernsøsken Hyundai ved å lene seg mot sporty kjøreegenskaper og mer muskuløst design. Lynrask lading hvor 10-80 % går på 18 minutter og ikke minst, en langt bedre kjøreopplevelse enn tidligere Kia modeller. Flere valgmuligheter innen interiør, og klasseledende sikkerhets- og avanserte førerassistentsystemer er på plass.

 

9. Citroën ë-C4
Citroën går sine egne veier og gir deg klassens beste komfort. Citroën ë-C4 har egentlig ingen konkurrenter i denne prisklassen. Citroën ë-C4 nærmest flyter over ujevnhetene ved at man har laget myke progressive Hydraulic Cushions® dempere. Setene har også et spesielt design som kan konkurrere med stuas «stressless», sammen gir de deg en behagelig kjøretur.

 

10. Range Rover Evoque PHEV
Ladehybrid i klassen Premium pluss, 309 hk og med de samme gode kjøreegenskapene som tidligere, med opp til 55km WLTP rekkevidde på strøm. Evoque PHEV har det lille ekstra som skiller seg ut i Premium-segmentet med kombinasjonen av by-SUV og terrengbil.

 

 

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen