Dekkskift og smitte- vernregler i fokus

 

Det er tid for sommerdekk og hos dekkforhandler DekkCenteret Fredrikstad i First Stop-kjeden på Selbak er det travle dager.

 

 

-Det er en jevn strøm av kunder som skal bytte fra vinter- til sommerdekk. Vi har mange dekkhotell-kunder og flere kommer for å investere i nye sommerdekk. Nå er det ikke samme tidsperspektivet som gjelder om høsten, da det «plutselig» blir snø og glatt ute, men det er nok å gjøre, bare over en litt lengre periode..

 

 

Og jeg kan trygt si at kundene våre får den beste servicen. Her har vi mange års erfaring med…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Det er tid for sommerdekk og hos dekkforhandler DekkCenteret Fredrikstad i First Stop-kjeden på Selbak er det travle dager.

 

 

-Det er en jevn strøm av kunder som skal bytte fra vinter- til sommerdekk. Vi har mange dekkhotell-kunder og flere kommer for å investere i nye sommerdekk. Nå er det ikke samme tidsperspektivet som gjelder om høsten, da det «plutselig» blir snø og glatt ute, men det er nok å gjøre, bare over en litt lengre periode..

 

 

Og jeg kan trygt si at kundene våre får den beste servicen. Her har vi mange års erfaring med dekk. Jeg har drevet i bransjen siden 1990 og vært på Selbak i over sju år. De ansatte er gode i jobben sin, og vi gir råd og veiledning dagen lang, Gode dekk og bremser er jo alfa & omega for en sikker tur på veiene. Mange kunder vil ha kvalitet, og det får de ved å velge premiumdekk hos oss. Vi selger også et stort antall MC-dekk. Jeg kjører motorsykkel selv, og er opptatt av kvalitet her også, forteller daglig leder av DekkCenteret Fredrikstad, Kai Kristian Rognstad.

 

 

Corona
-Vi er har fokus på smittevernregler for tiden. Blir det coronasmitte hos oss må vi jo stenge. Derfor tar vi imot færre biler enn vanlig på samme tid, og det kan bli litt venting. Det aksepteres av de fleste. Jeg synes kundene er flinke til å ta hensyn og å bruke munnbind når de kommer til oss.

 

 

Utsatt frist i år
På Statens vegvesens nettsider står det blant annet at man som sjåfør er ansvarlig for at kjøretøyet har tilstrekkelig veigrep, hele året. Kravene til mønsterdybden på sommerdekkene er minimum 1,6 millimeter.  Kjører man med tilhenger, er det samme krav til mønsterdybde på tilhengerens dekk som på kjøretøyet

 

 

Vegvesenet utsetter fristen til å ta av piggdekk sør i landet denne våren, og det blir lik dato i hele Norge. Nå er det ut april måned som gjelder. Det er nemlig mange praktiske utfordringer i disse coronatider. Verksteder og dekkhotell kan være stengt eller har redusert kapasitet. I tillegg ønsker vi ikke å bidra til unødvendig reising,, melder Statens vegvesen.

 

 

Bilde: Daglig leder Kai Kristian Rognstad foran dekkhotellet som er riktig stablet og har en sentral plass innendørs. Nå er det full fart i omlegging til sommerdekk.

 

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen