Følg verdenspremieren på nye elektriske EQB

Mercedes-EQ enthüllt am Sonntag, den 18. April 2021 das vollelektrische Kompakt-SUV EQB. Die EQB Weltpremiere @ Mercedes-EQ Night Shanghai findet am Vorabend des ersten Pressetages der Auto Shanghai 2021 statt. // Mercedes-EQ will unveil the all-electric compact EQB SUV on Sunday, April 18th, 2021. The EQB World Premiere @ Mercedes-EQ Night Shanghai will take place on the eve of the first press day of Auto Shanghai 2021.

 

Søndag 18. april klokken 15.30 presenteres helt nye EQB fra Mercedes-EQ. Den digitale verdenspremieren kan strømmes via medieplattformen Mercedes me, og vil senere bli tilgjengelig som on-demand video.

 

Se verdenspremieren søndag 18. april klokken 15.30 her:
https://media.mercedes-benz.com/EQB

 

Setter en ny standard med fleksible plassløsninger
EQB setter en ny standard i det elektriske kompaktbil-segmentet med fleksible plassløsninger. Blant annet tilbyr EQB rom for opptil syv personer og har opptil 1700 liter med bagasjeromsplass på det meste. Etter markedslanseringen i Kina vil den europeiske versjonen av EQB være tilgjengelig senere i år.

 

Bilen presenteres på Mercedes-EQ…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Søndag 18. april klokken 15.30 presenteres helt nye EQB fra Mercedes-EQ. Den digitale verdenspremieren kan strømmes via medieplattformen Mercedes me, og vil senere bli tilgjengelig som on-demand video.

 

Se verdenspremieren søndag 18. april klokken 15.30 her:
https://media.mercedes-benz.com/EQB

 

Setter en ny standard med fleksible plassløsninger
EQB setter en ny standard i det elektriske kompaktbil-segmentet med fleksible plassløsninger. Blant annet tilbyr EQB rom for opptil syv personer og har opptil 1700 liter med bagasjeromsplass på det meste. Etter markedslanseringen i Kina vil den europeiske versjonen av EQB være tilgjengelig senere i år.

 

Bilen presenteres på Mercedes-EQ Night Shanghai under den første pressedagen av Auto Shanghai 2021. For internasjonale medier finner den digitale verdenspremieren sted på Mercedes me media, og omfattende detaljert informasjon i form av videoer, pressemelding, og bilder blir tilgjengelig for nedlasting der.

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen