Renault gir gass

 

De ladbare hybridmodellene Clio, Captur og Megane er linet opp i ny hall og er klare til salg. Nå lover Renault Norge lansering av 14 modeller innen 2025. Det betyr travle dager for de ansatte hos Motor Forum på Råbekken. Det så ikke akkurat slik ut i fjor.

 

 

-Vi hadde et merkelig og litt ungt år. Den nye hallen vår på 550 kvadratmeter skulle på plass. Vi levde litt i brakker. Mitsubishi varslet at de skulle fase ut i Europa og så kom coronaen. Men mye er snudd. Når det gjelder Renault kommer det virkelig mange godbiter…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

De ladbare hybridmodellene Clio, Captur og Megane er linet opp i ny hall og er klare til salg. Nå lover Renault Norge lansering av 14 modeller innen 2025. Det betyr travle dager for de ansatte hos Motor Forum på Råbekken. Det så ikke akkurat slik ut i fjor.

 

 

-Vi hadde et merkelig og litt ungt år. Den nye hallen vår på 550 kvadratmeter skulle på plass. Vi levde litt i brakker. Mitsubishi varslet at de skulle fase ut i Europa og så kom coronaen. Men mye er snudd. Når det gjelder Renault kommer det virkelig mange godbiter fremover, så den nye hallen vår blir fylt opp med nyheter. Mitsubishi fortsetter og har kommet med en ladbar hybrid i Eclipse Cross phev, så får vi kinesiske Hongqi, forteller daglig leder Tore Engjom.

 

 

Satser på elektrisk
Renault Norge skriver på sine nettsider at merket beveger seg inn i en ny tid, og moderniserer den europeiske bilindustrien ved å bli en merkevare innen teknologi, service og ren energi. Dermed legges det opp til å lansere elektriske og ladbare hybridmodeller på rekke og rad.

 

– Ett av Renaults mål er å få elektrifisert bilparken sin. De har hatt planer, men det har også vært usikkerhet i bilbransjen, så ting har tatt litt lengre tid enn planlagt. Nå har man fått en ny toppsjef, som virkelig har satt fart i planene og fremskyndet dem.

 

 

Spennende
-Det knytter seg spenning til alle nye modeller. Men det skal bli ekstra spennende å se hvordan den nye Renault 5 blir tatt i mot. Det var en bil som mange trykket til sitt hjertet mellom 1972 og 1996. Nå kommer den modernisert og elektrisk. Megane eVision får vi trolig inn på slutten av året. Dette er en bil i kompaktklassen man vil legge merke til, sier

 

Tore Engjom – som også nevner en ny liten SUV fra Dacia (eies av Renault), modellen Spring Electric er prisledende og kommer i løpet av året.

 

 

Bilde: Salgsansvarlig for Renault, Gunnar Hattrem, viser frem den nye ladbare Clio.

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen