Høyt oppe etter godt bruktbilsalg

 

Bertel O. Steen kåret Petter Andersen hos Bertel O. Steen Sarpsborg til årets bruktbilselger i 2019. Nå er Andersen såpass høyt oppe at han slår fjorårets salgsrekord med enda flere solgte biler i 2020.

 

-Det var hyggelig å få pris, men i denne bransjen kan man ikke hvile på laurbærene. Her er det bare å kjøre på med stort tempo, sier Petter Andersen til Motormagazinet.

 

Flere biler i år
I 2019 solgte Petter Andersen. Det salgstallet blir garantert slått i år.
-Vi kommer til å selge flere bruktbiler, både til ordinære kunder og til oppkjøpere,…

Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Bertel O. Steen kåret Petter Andersen hos Bertel O. Steen Sarpsborg til årets bruktbilselger i 2019. Nå er Andersen såpass høyt oppe at han slår fjorårets salgsrekord med enda flere solgte biler i 2020.

 

-Det var hyggelig å få pris, men i denne bransjen kan man ikke hvile på laurbærene. Her er det bare å kjøre på med stort tempo, sier Petter Andersen til Motormagazinet.

 

Flere biler i år
I 2019 solgte Petter Andersen. Det salgstallet blir garantert slått i år.
-Vi kommer til å selge flere bruktbiler, både til ordinære kunder og til oppkjøpere, dette året. Bare i august solgte vi 30 biler. Vi er i en bekvem situasjon for øyeblikket. Vi har også tilstrekkelig med brukte biler på lager.

 

-Alle i bilbransjen melder om høyt bruktbilsalg. Hva er årsaken?
-Det er sikkert flere årsaker, men hovedgrunnen er nok coronapandemien. Folk bruker ikke 50. 000 kroner eller mer på en tur til Syden og prioriterer bil. Mange har vært på ferie i eget land og trengte en bedre bil enn den man allerede hadde.

 

Kjøp og salg
Petter Andersen trives med kjøpt og salg. Han har helt fra unge år solgt mopeder og biler når han ikke solgte forsikringer.

 

-Jeg trives med mennesker, og liker å skape verdier både for kunden og for meg selv. Jeg har drømmejobben nå, mener Andersen.
Bruktbilselgeren er kvikk på foten og effektiv. Han trives med høyt tempo og akkurat det er nødvendig når det selges såpass mange biler per år. Det er mye logistikk som skal til. Spesielt når bilene skal ut av distriktet.

 

Gjennomsnittsprisen
-Vi selger jo flest biler lokalt, men ganske mange skal også videre til andre steder i landet. Det krever noe mer tid, men vi er heldig stilt siden Bertel O. Steen har bilbutikker over hele landet. Akkurat det gjør det enklere med utlevering?

 

-Hva selger dere mest av og hva er gjennomsnittsprisen på en brukbil hos dere?
-De siste månedene har vi solgt alle typer biler, så det nytter ikke å svare konkret på det. Når det gjelder prisen, ligger nok en bruktbil hos oss 300 000 kroner i snitt. Vi har billigere biler og dyrere biler, men de helt billigste selger vi ikke. Imidlertid er vi opptatt av at vi skal være meget konkurransedyktige på pris og at vi skal være folkelieg. Fleksible og løsningsorienterte er vi også, understreker Andersen.

 

Hus, interiør og design
Petter Andersen har selv spilt fotball og følger med på blant annet Sarpsborg 08. I tillegg er han og samboeren opptatt av hus og hjem. I underetasjen på boligen har de en utleiedel og i tillegg eier de en tomannsbolig som de leier ut.

 

-Nå har vi et nytt prosjekt på gang, så kanskje blir det et hus til. I tillegg har samboeren ført meg inn interiør- og designverden. Det er hyggelig at vi kan samarbeide på hjemmebane, sier Petter Andersen, som egentlig skulle ha giftet seg i disse dager. Bryllupet er corona-utsatt til neste år.

 

 

NAVN: Petter Andersen
ALDER: 27 år
STILLING: Bruktbilansvarlig
FAMILIE:: Samboer
BOSTED: Sarpsborg
FRITIDSINTERESSER: Fotball

 

 

 

 

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen