Dette er Europas beste bilkjøp

 

Nye Opel Corsa, som neste år også kommer som elbil, er kåret til «Europas beste bilkjøp» av Autobest. Den uavhengige organisasjonen består av motorjournalister fra 31 land.

 

Autobest-tittelen deles ut etter at juryen nøye har vurdert og testet bilene. De deler ut poeng i flere kategorier, blant annet design, kjøreegenskaper, komfort, forbruk, ny teknologi og tilgang på deler og service.

 

For å vinne tittelen «Europas beste bilkjøp», må startprisen før nasjonale avgifter være under 20 000 Euro.

Vi er selvsagt svært fornøyd med at Corsa vinner denne prisen. Det bekrefter at Opels strategi, å gjøre teknologi…

Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Nye Opel Corsa, som neste år også kommer som elbil, er kåret til «Europas beste bilkjøp» av Autobest. Den uavhengige organisasjonen består av motorjournalister fra 31 land.

 

Autobest-tittelen deles ut etter at juryen nøye har vurdert og testet bilene. De deler ut poeng i flere kategorier, blant annet design, kjøreegenskaper, komfort, forbruk, ny teknologi og tilgang på deler og service.

 

For å vinne tittelen «Europas beste bilkjøp», må startprisen før nasjonale avgifter være under 20 000 Euro.

Vi er selvsagt svært fornøyd med at Corsa vinner denne prisen. Det bekrefter at Opels strategi, å gjøre teknologi tilgjengelig for flere, blir anerkjent og satt pris på, sier Johnny Danielsen, merkesjef for Opel hos Bertel O. Steen.

 

Corsa er den eneste bilmodellen som har vunnet Autobest-kåringen tre ganger, med seier i 2007, 2015 og nå 2020. Den har vært en svært viktig modell for Opel gjennom mange år, og står nå helt sentralt på Opels vei mot å elektrifisere alle modeller innen 2024.

– I fjor sa vi at neste års vinner av Autobest-kåringen burde være en ny elektrifisert bil. Det er akkurat det som har skjedd, og Opel Corsa er et perfekt eksempel på elektrifisering for massene, sier Dan Vardie, som er leder for Autobest.

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen