– Gleder meg til hydrogenbilene kommer

Velkommen inn til en bilprat, sier Kjell Salamonsen.

 

Han har Bodø i sitt hjerte, men trives veldig godt i Fredrikstad og med jobben som bilselger hos Toyota. Kjell Salamonsen har i litt over ett år vært ansatt for å selge bil, og funnet seg til rette i, som han selv sier, et flott og inkluderende arbeidsmiljø.

 

-Det er spennende tider. Mange snakker om elbiler nå når bomringen snart er et faktum. Toyota selger hybrid, noe våre kunder vet å sette pris på, og hybrid har mange fordeler. I disse dager får vi inn den nye Toyota Rav 4,…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Velkommen inn til en bilprat, sier Kjell Salamonsen.

 

Han har Bodø i sitt hjerte, men trives veldig godt i Fredrikstad og med jobben som bilselger hos Toyota. Kjell Salamonsen har i litt over ett år vært ansatt for å selge bil, og funnet seg til rette i, som han selv sier, et flott og inkluderende arbeidsmiljø.

 

-Det er spennende tider. Mange snakker om elbiler nå når bomringen snart er et faktum. Toyota selger hybrid, noe våre kunder vet å sette pris på, og hybrid har mange fordeler. I disse dager får vi inn den nye Toyota Rav 4, og snart kan vi tilby en ny Corolla og Camry. Alle som hybrid. Litt på sikt har jeg også stor tro på hydrogen. Her ligger Toyota helt i front av utviklingen, og om noen år kan vi få en hydrogenstasjon i distriktet. Det vil nesten være en revolusjon og et nytt steg på veien mot et renere miljø. Jeg har tro på at det ikke er alt for lenge til, sier Kjell Salamonsen.

 

Bodø/Glimt, oppussing og Ducati

At Kjell ikke helt har glemt hjemlige trakter i nord viser han med en Bodø/Glimt-kalender på veggen i kontoret. Han følger med de gule og sorte, men er også opptatt av at det skal gå bra med FFK. I England er det Manchester United han holder med, uten at han flagger det for offensivt, for på Toyota er de fleste Liverpool-fans.

-Fritiden min nå blir oppussing og litt motorsykkel. Samboeren min og jeg har kjøpt et hus på Ørebekk, og alt skal pusses opp. Her tar vi et rom av gangen. Ganske gøy, men litt slitsomt. Jeg gjør de tingene jeg føler meg trygg på, men får også profesjonell hjelp der det trengs. Vi må regne med å bo litt trangt en periode, men alt blir jo bra til slutt. Når jeg har litt tid, ser jeg over og mekker litt på motorsykkelen min, en Ducati touring. Håper å kunne reise en tur på Vestlandet med den til sommeren, og kanskje litt frem i tid, ta med forloveden min på en tur helt til Bodø. Det hadde vært moro.

 

Dialog

Kjell har bodd i Fredrikstad i snart fem år nå og før han startet som bilselger hos Toyota i november 2017 hadde han suksess som selger hos Elkjøp.

-Det er jo en forskjell på hvitevarer og bil, men i løpet av 2018 har jeg lært mye hos Toyota. Jeg er glad i å snakke med mennesker og vil gjerne oppnå tillit hos de som kommer hit for å kjøpe bil. Synes det har gått fint i 2018, og jeg forventer meg mye av 2019. Hele tiden har jeg et ønske om å utvikle meg som selger. Til å begynne med fikk jeg den opplæringen jeg trengte -og jeg gleder meg hver dag til å gå på jobb. Treffer så mange spennende mennesker, og jeg liker å prate med folk. Setter mye inn på å finne en behovsanalyse sammen med kunden, som planlegger en kostbar investering. En god dialog åpner opp for mye, mener Kjell Salamonsen.

 

Fakta Kjell Salamonsen

Alder: 31 år

Stilling: Selger hos Toyota Fredrikstad

Sivilstand: Samboer, forlovet

Bor: Midtåsen, Ørebekk

Fritid: Oppussing av hus og motorsykkel

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen