Fjerde generasjon Opel-fleksibilitet

20 år etter at første generasjon Opel Zafira ga familien en ekte flerbruksbil, kommer nå fjerde generasjon med flere valgmuligheter enn noen gang tidligere.

 

Nye Opel Zafira Life kommer i tre lengder, opptil ni seter og kan leveres med firehjulsdrift – noe som betyr at det finnes en versjon som passer til alle. De tre lengdene varierer fra 460 centimeter, via den mellomste som måler 495 og hele 530 centimeter for den lengste versjonen.

Sikkerhet og komfort for familien

Den nye bilen lanseres med komfort- og sikkerhetsdetaljer som vi kjenner fra de andre Opel-modellene, som avanserte…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

20 år etter at første generasjon Opel Zafira ga familien en ekte flerbruksbil, kommer nå fjerde generasjon med flere valgmuligheter enn noen gang tidligere.

 

Nye Opel Zafira Life kommer i tre lengder, opptil ni seter og kan leveres med firehjulsdrift – noe som betyr at det finnes en versjon som passer til alle. De tre lengdene varierer fra 460 centimeter, via den mellomste som måler 495 og hele 530 centimeter for den lengste versjonen.

Sikkerhet og komfort for familien

Den nye bilen lanseres med komfort- og sikkerhetsdetaljer som vi kjenner fra de andre Opel-modellene, som avanserte førerassistentsystemer, head-up-display, adaptiv fartsholder og tett integrasjon mot mobiltelefonen. Med disse systemene på plass er både fører og passasjerer svært godt ivaretatt.

Nye Zafira Life har også automatisk nødbrems med fotgjengeroppdagelse, noe som bidrar til å sikre også de som befinner seg utenfor bilen. Den får også nye Opel Connect, som i tillegg til å sikre varsling ved ulykker eller andre uhell – også gir live oppdatert trafikkinformasjon til navigasjonssystemet.

I begynnelsen av 2021 blir Opel Zafira Life også tilgjengelig i en helelektrisk utgave, neste steg på veien mot en full elektrifisering av Opel.

– Opel skal være elektriske

CEO i Opel, Michael Lohscheller, sier at Opel står foran store endringer.

– Innen slutten av 2020 vil vi lansere åtte nye eller oppgraderte modeller – inkludert en helt ny generasjon av Corsa. Allerede i første halvår starter vi salget av våre to første elektrifiserte modeller, en helelektrisk Corsa og Grandland X som ladbar hybrid. Opel skal være elektriske, sier Lohscheller.

Opptil 4500 liter bagasjeplass

I tillegg til at Opel Zafira Life kommer i tre ulike lengder, kommer den også med flere ulike interiørløsninger. Med ulike konfigurasjoner som spenner fra fem til ni seter bør det være mulig for selv storfamiliene å finne en bil som passer deres behov. En lastekapasitet på over ett tonn, bør gjøre det mulig å få med seg det meste man trenger på hytta.

Den bakerste seteraden kan enkelt tas ut, noe som gir den lengste versjonen av Zafira Life en imponerende lastekapasitet på hele 4500 liter. I tillegg kan forsetet legges ned, noe som gir deg mulighet til å frakte objekter på opptil 350 centimeter.

For de som ønsker noe ekstra, leveres Opel Zafira Life også med skinnseter plassert på aluminiums-skinner, noe gjør den velegnet som «VIP-shuttle» eller når flere skal transportertes på en svært komfortabel måte.

Opel Zafira Life debuterer på bilutstillingen i Brüssel 18. januar.

Artikkelen fortsetter under annonsen