Max Caravan er i full gang i Halden

Velkommen til Max Caravan, sier Pål Løchen Larsen (t.h.) og Alexander Svendsen.

 

-Vi har nå valgt å ha offisiell åpning til våren, og markere dette skikkelig når det igjen grønnes ute og folk begynner å tenke på sommer og ferie. Men vi åpnet salgshallen i oktober og har åpent gjennom hele vinteren, så her blir det salg og caravanprat om folk ønsker det, sier nyansatt salgssjef hos Max Caravan i Halden, Pål Løchen Larsen.

 

Larsen er langt fra noen nybegynner i yrket. Han har tidligere solgt campingutstyr, campingvogner og bobiler i Fredrikstad og driver i…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Velkommen til Max Caravan, sier Pål Løchen Larsen (t.h.) og Alexander Svendsen.

 

-Vi har nå valgt å ha offisiell åpning til våren, og markere dette skikkelig når det igjen grønnes ute og folk begynner å tenke på sommer og ferie. Men vi åpnet salgshallen i oktober og har åpent gjennom hele vinteren, så her blir det salg og caravanprat om folk ønsker det, sier nyansatt salgssjef hos Max Caravan i Halden, Pål Løchen Larsen.

 

Larsen er langt fra noen nybegynner i yrket. Han har tidligere solgt campingutstyr, campingvogner og bobiler i Fredrikstad og driver i dag firmaet Lei Av Larsen (bobilbooking.no), der interesserte kan leie en bobil eller campingvogn. Dette vil i fremtiden skje som et samarbeide med Max Caravan, som ligger på Sørlifeltet ved Svinesundsveien -på den andre siden av Max Bil AS. Firmaene har samme eierskap. Den nye salgssjefen har også en bakgrunn som bilselger i Halden.

 

Stort potensiale

-Jeg er haldenser og bor i byen, og nå gleder jeg meg til å komme skikkelig i gang med dette gjennom Max Caravan. Mener potensialet både i Halden og Østfold er stort. Interesserte tar seg gjerne en runde til flere forhandlere før de bestemmer seg. Vi har allerede fylt opp våre nye lokaler med bobiler, campingvogner og noe campingutstyr, så det er bare for nysgjerrige å komme innom for å få inspirasjon og eventuelt bestille ønsket vogn eller bobil.

 

Max Caravan skal bli en forhandler og leverandør å regne med i Østfold. Vi forventer stor interesse i 2019, og går for i alle fall for å selge en god del nye og brukte bobiler/vogner løpet av vårt første hele år.

 

-Besøkende skal vite at de blir godt tatt vare på, og at vi kan våre saker. Håpet er at Max Caravan blir manges foretrukne caravansenter. Vi har allerede solgt både bobiler og campingvogner, og har en rekke objekter som interesserte kan se på. Dessuten selger vi annet campingutstyr i de nye lokalene våre, forteller Pål Løchen Larsen.

 

– I nye lokaler har det blitt plass til både bobiler, campingvogner og campingutstyr, forteller Pål Løchen Larsen og Alexander Svendsen.

 

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen