Full score i JNCAP-test!

 

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) kunngjør at crossover SUVen Eclipse Cross har fått maksimal score med 5 stjerner i JNCAP*1 kollisjonstesten og en ASV++*2 score for aktive sikkerhet. Resultatene viser at Eclipse Cross har høye nivåer av kollisjonsbeskyttelse og sikkerhetsteknologi innebygget.

 

Eclipse Cross benytter Mitsubishi sitt RISE*3 sikkerhetskarosseri som er satt opp til å absorbere kollisjonskreftene for å beskytte fører og passasjerer maksimalt hvis nødvendig. Passive sikkerhetssystemer er for eksempel 7 SRS kollisjonsputer som inkluderer kne-kollisjonspute for fører.

Det er lagt særlig vekt på beskyttelse av fotgjengere ved energiabsorbsjon i fronten samt panser og i motorrom. I tillegg er…

Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) kunngjør at crossover SUVen Eclipse Cross har fått maksimal score med 5 stjerner i JNCAP*1 kollisjonstesten og en ASV++*2 score for aktive sikkerhet. Resultatene viser at Eclipse Cross har høye nivåer av kollisjonsbeskyttelse og sikkerhetsteknologi innebygget.

 

Eclipse Cross benytter Mitsubishi sitt RISE*3 sikkerhetskarosseri som er satt opp til å absorbere kollisjonskreftene for å beskytte fører og passasjerer maksimalt hvis nødvendig. Passive sikkerhetssystemer er for eksempel 7 SRS kollisjonsputer som inkluderer kne-kollisjonspute for fører.

Det er lagt særlig vekt på beskyttelse av fotgjengere ved energiabsorbsjon i fronten samt panser og i motorrom. I tillegg er Eclipse Cross utstyrt FCM, Forward Collision Mitigation system, et frontkollisjonsvarsel system, som i tillegg til å oppdage og lese bilers hastighet foran seg under kjøring og om nødvendig automatisk bremse for å hindre ulykker, også kan oppdage fotgjengere.

 

I tillegg til 5 stjerner i JNCAP, har Eclipse Cross også scoret 5 stjerner i Euro NCAP, og fått høy score i Australias og New Zealands ANCAP og ASEAN regionens ASEANS NCAP og Latin Amerikas Latin NCAP.

*1 Japan New Car Assessment Program; under kontroll av innensriks-, infrastruktur- og transport- og turist departementene, samt det nasjonale byrået for bilsikkerhet og trafikkskadde (NASVA).

*2 Advanced Safety Vehicle (som definert at de ovennevnte instanser)

*3 Reinforced Impact Safety Evolution body.

Artikkelen fortsetter under annonsen