Her er «årets» bil i Japan

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) kunngjør at den nye Mitsubishi Eclipse Cross i dag er kåret til Årets Bil i Japan 2019.

Det er «Automotive Researchers’ & Journalists’ Conference of Japan (RJC)” som leder kåringen, og Eclipse Cross vant prisen etter avstemmingen i finalerunden før i dag.

RJC begrunnet valget med følgende kommentar: – Ikke bare er Eclipse Cross en stilig miks av en tøff coupé og en SUV, den har også kvaliteter til å takle røft underlag med balansert dynamikk takket være Mitsubishi sitt unike Super All-Wheel Control (S-AWC) system for firehjulsdrift. Den har gode farts- og kjøreegenskaper…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) kunngjør at den nye Mitsubishi Eclipse Cross i dag er kåret til Årets Bil i Japan 2019.

Det er «Automotive Researchers’ & Journalists’ Conference of Japan (RJC)” som leder kåringen, og Eclipse Cross vant prisen etter avstemmingen i finalerunden før i dag.

RJC begrunnet valget med følgende kommentar: – Ikke bare er Eclipse Cross en stilig miks av en tøff coupé og en SUV, den har også kvaliteter til å takle røft underlag med balansert dynamikk takket være Mitsubishi sitt unike Super All-Wheel Control (S-AWC) system for firehjulsdrift. Den har gode farts- og kjøreegenskaper takket være en kombinasjon av en nyutviklet 1,5 liters direkteinnsprøytet turboladet bensinmotor og 8 trinns trinnløst automatgir (CVT) som også kan gires manuelt.

Det er første gang en modell fra Mitsubishi Motors er kåret til Årets Bil i Japan siden Mitsubishi i, i 2007.

Mitsubishi Motors gleder seg over å ha tatt førsteplassen i Årets Bil kåringen med Eclipse Cross og uttaler: -Vi forplikter oss til å sette kundene først og det gjenspeiles i vår bedriftsfilosofi; Å skape et levende samfunn ved å realisere potensialet for mobilitet.

Bakgrunn for Årets Bil 2019 kåringen
Dette var den 28. kåringen av Årets Bil i Japan. Det er utvalgt nye biler lansert mellom 1. november 2017 og 31. oktober 2018 som har vært med i kåringen. Til finalerunden står det til slutt igjen 6 modeller den 1. november, med endelig avstemming i dag, 13. november.

Artikkelen fortsetter under annonsen