Mitsubishi åpner ny fabrikk

Tokyo, 16 oktober, 2018. Mitsubishi Motors Corporation (MMC) annonserer to betydelige milepæler i utvidelsen av aktiviteten i Kina. Guangzhou Automobile Group (GAC) og Mitsubishi Motors har en joint venture avtale som går ut på lokal produksjon av bilmotorer. Snoren for bygging av et forsknings- og designsenter som skal åpne i 2020, er også klippet.

Den nye motorfabrikken har en standard årlig basiskapasitet på 200.000 enheter. Den skal produsere en 1,5 liters direkteinnsprøytet turboladet bensinmotor til SUVen Eclipse Cross. I tillegg skal det produseres en motor til i en lokal versjon av Outlander.

Lokal produksjon øker kosteffektiviteten og bidrar…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Tokyo, 16 oktober, 2018. Mitsubishi Motors Corporation (MMC) annonserer to betydelige milepæler i utvidelsen av aktiviteten i Kina. Guangzhou Automobile Group (GAC) og Mitsubishi Motors har en joint venture avtale som går ut på lokal produksjon av bilmotorer. Snoren for bygging av et forsknings- og designsenter som skal åpne i 2020, er også klippet.

Den nye motorfabrikken har en standard årlig basiskapasitet på 200.000 enheter. Den skal produsere en 1,5 liters direkteinnsprøytet turboladet bensinmotor til SUVen Eclipse Cross. I tillegg skal det produseres en motor til i en lokal versjon av Outlander.

Lokal produksjon øker kosteffektiviteten og bidrar til å styrke posisjonen i verdens største bilmarked.

Mitsubishi Motors introduserer Eclipse Cross på det kinesiske markedet inneværende høst.

Joint venture avtalen innebærer også en avtale med Changsha by om en relokasjon og utvidelse av et forsknings- og designsenter (R&D) på 41 hektar, inkludert en ny testbane. Senteret forsterker partnernes teknologiske utvikling for å møte lokale markedsbehov i Kina i fremtiden.

Om GAC Mitsubishi Motors (GMCC)

GMCC har base i Changsha, Hunan og er et joint venture selskap etablert i 2012 mellom Guangzhov Automobile Group (50% eierandel), Mitsubishi Motors (30% andel) og Mitsubishi Corporation (20%). GMMC har 4.100 ansatte og fungerer som en salgs- og distribusjonsplattform med over 300 utsalgssteder og servicepunkter for GAC og MMC-biler i Kina. Selskapet har en årlig produksjonskapasitet på over 270.000 enheter bestående av Mitsubishi Motors ASX og Outlander SUV, samt GAC sin Eupheme og Eupheme elbil

Artikkelen fortsetter under annonsen