Løft for bærekraftig mobilitet

«Bærekraftig mobilitet» er blitt et moteord som fortsatt er en gåte for mange.

Om konseptet i seg selv, dets regulatoriske og fiskale aspekter, normer og standarder det relaterer seg til og så videre, til trafikale restriksjoner, lademuligheter eller forskjellene innen elektrifiserte tilgjengelige løsninger, alt har behov for avklaring. Spesielt i en tid hvor eletro-mobilitet gradvis blir mer vanlig, som for eksempel Mitsubishi Motors egen ladbare hybrid Outlander PHEV. Det er nettopp grunnen til Mitsubishi Motors Spanias nye EcoLab prosjekt, nylig annonsert i Madrid.

Prosjektet er en rullende karavane som besøker 15 ulike byer rundt om i Spania mellom…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

«Bærekraftig mobilitet» er blitt et moteord som fortsatt er en gåte for mange.

Om konseptet i seg selv, dets regulatoriske og fiskale aspekter, normer og standarder det relaterer seg til og så videre, til trafikale restriksjoner, lademuligheter eller forskjellene innen elektrifiserte tilgjengelige løsninger, alt har behov for avklaring. Spesielt i en tid hvor eletro-mobilitet gradvis blir mer vanlig, som for eksempel Mitsubishi Motors egen ladbare hybrid Outlander PHEV. Det er nettopp grunnen til Mitsubishi Motors Spanias nye EcoLab prosjekt, nylig annonsert i Madrid.

Prosjektet er en rullende karavane som besøker 15 ulike byer rundt om i Spania mellom oktober 2018 og februar 2019. EcoLab tilbyr presentasjoner og arbeidsseminar til publikum interessert i praktisk og nyttig informasjon, som for eksempel drivstoffeffektiv kjørestil, energimerking, trafikale restriksjoner og andre emner innen frakt, utslipp, osv.

Jorge Belzunce (Adm. dir. Mitsubishi Motors Spania) sier i en kommentar: – … med EcoLab, ønsker Mitsubishi Motors å oppsøke og bistå publikumet som føler behov for å få klarhet i mengden av informasjon som ofte er motstridende, om fremtidens mobilitet og alternativer som eksisterer i dag. Vi ønsker å dele vår visjon og bidra til å løse tvil.
Til slutt skal EcoLab også støtte opp rundt ideen om at bærekraftig mobilitet gjør økonomiske og sosiale fremskritt synonymt med å beskytte miljøet.

Artikkelen fortsetter under annonsen