40-års jubileum for Bertel O. Steen

Råbekken Auto i 1991 da man flyttet inn i dagens bygningsmasse.

 

Bertel O. Steen i Fredrikstad rundet 40 år i 2018. 1. juli var etableringsdatoen, men de ansatte og kunder har allerede vært med på jubileumsmarkeringen med en grillkvelder i begynnelsen av mai.

 

-Det er jo viktig med en markering. Det har tross alt skjedd mye på 40 år, og det hyggeligste er at flere medarbeider har vært med fra starten. Det er lite gjennomtrekk ved bedriften -og i dag er vi 45 ansatte. Folk gir uttrykk for at de trives. Gjennom det skaper vi også fornøyde kunder,…

Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Råbekken Auto i 1991 da man flyttet inn i dagens bygningsmasse.

 

Bertel O. Steen i Fredrikstad rundet 40 år i 2018. 1. juli var etableringsdatoen, men de ansatte og kunder har allerede vært med på jubileumsmarkeringen med en grillkvelder i begynnelsen av mai.

 

-Det er jo viktig med en markering. Det har tross alt skjedd mye på 40 år, og det hyggeligste er at flere medarbeider har vært med fra starten. Det er lite gjennomtrekk ved bedriften -og i dag er vi 45 ansatte. Folk gir uttrykk for at de trives. Gjennom det skaper vi også fornøyde kunder, som også kommer frem gjennom tilbakemeldinger på sosiale medier, forteller daglig leder Joakim Larsen.

 

Før man ble en Bertel O. Steen-forhandler på slutten av nittitallet, het bilforhandleren Råbekken Auto, og holdt til på andre siden av fylkesveien ved Råbekksvingen. Yngvar Paus satte i gang hjulene, og bedriften vokste. I 1991 flyttet Råbekken Auto til nåværende lokaler. Nå foreligger det planer om en utvidelse av eksisterende bygg.

 

Utvikling

-Gjennom disse årene har det skjedd utrolig mye på bilfronten, og tempoet på utviklingen har økt de senere årene. Jeg har vært ansatt hos Råbekken Auto og senere Bertel O. Steen i 20 år, og har vært med på å skryte frem dieselbiler det ene året, for så å gå bort fra dette et par år senere. Nå er diesel nesten et skjellsord. Folk skjeler mer og mer til el og hybrid. Men selv om vi foreløpig kun har hybrid å tilby på noen Mercedes-modeller, er jeg meget fornøyd med salgstallene, spesielt for Peugeot så langt i jubileumsåret, sier Joakim Larsen.

 

Daglig leder, Joakim Larsen.

 

Artikkelen fortsetter under annonsen