Nytt bobilverksted hos RSA Bil Fredrikstad

Hermod Strømnes Johnsen viser frem den nye bobilhallen hos RSA Bil. Den kan ta de største bobilene på bukken.

 

RSA Bil, Fredrikstad på Råbekken har nå innviet sin nye bobilhall på 80 kvadratmeter. Dermed kan verkstedet reparere bobiler i alle størrelser.

 

-Nå er vi en del av bobilbølgen, og kan si ja til de aller fleste forespørsler om bobilreparasjoner. Rundt 80 prosent av alle bobiler som selges i Norge har Fiatmotor, og her har vi spesialutdannede mekanikere på Fiat. De reparerer og går over motorer, drivverk og chassis. Vi ordner også det meste av andre ting, og bruker…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Hermod Strømnes Johnsen viser frem den nye bobilhallen hos RSA Bil. Den kan ta de største bobilene på bukken.

 

RSA Bil, Fredrikstad på Råbekken har nå innviet sin nye bobilhall på 80 kvadratmeter. Dermed kan verkstedet reparere bobiler i alle størrelser.

 

-Nå er vi en del av bobilbølgen, og kan si ja til de aller fleste forespørsler om bobilreparasjoner. Rundt 80 prosent av alle bobiler som selges i Norge har Fiatmotor, og her har vi spesialutdannede mekanikere på Fiat. De reparerer og går over motorer, drivverk og chassis. Vi ordner også det meste av andre ting, og bruker samarbeidspartnere til å gjøre det våre medarbeidere ikke gjør, som går på karosseri og kombidelen. Kunden leverer sin bobil hos oss, får en totalpakke, og henter bobilen på samme sted. Vi tar også inn bobiler med andre motorer enn Fiat, forteller daglig leder hos RSA Bil, Hermod Strømnes Johnsen.

 

-Bobilbrukere har etterlyst et eget bobilverksted hos oss, og nå er alt på plass etter at gårdeieren har bygget en helt ny verkstedhall i tilknytning til eksisterende bygg. Ettersom stadig flere kjøper bobil må vi sørge for riktig oppfølging, sier Hermod Strømnes Johnsen.

 

Interessen for bobiler i Norge er enorm. Ved årsskiftet var det 33.432 registrerte bobiler her i landet. Salget av nye bobiler økte med nesten 20 prosent. Østfold er et stort bobilfylke.

 

Artikkelen fortsetter under annonsen