Den største felgsatsningen i Norge

FELGORAMA er Dekkmann sin egen felgbutikk med 180 felger utstilt, 7370 ulike artikkelnummer, 26 felgmerker og totalt ca 500 ulike design.

I tillegg til personbil, varebil/last og verksted for bilservice, huser lokalene metervis med felg i ulike merker og design.

– Målet er at Dekkmann skal være den foretrukne rådgiver og tilbyder av felg. For å lykkes med dette har vi med oss bransjens fremste leverandører: Starco, Spesialfelger og Norges Dekk, forteller Glenn Smith, Salg- og markedssjef i Dekkmann.

Butikken er i tillegg til å huse landets største felgutstilling, et kompetansesenter. Her møter kundene erfarne og dedikerte felgspesialiser som…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

FELGORAMA er Dekkmann sin egen felgbutikk med 180 felger utstilt, 7370 ulike artikkelnummer, 26 felgmerker og totalt ca 500 ulike design.

I tillegg til personbil, varebil/last og verksted for bilservice, huser lokalene metervis med felg i ulike merker og design.

– Målet er at Dekkmann skal være den foretrukne rådgiver og tilbyder av felg. For å lykkes med dette har vi med oss bransjens fremste leverandører: Starco, Spesialfelger og Norges Dekk, forteller Glenn Smith, Salg- og markedssjef i Dekkmann.

Butikken er i tillegg til å huse landets største felgutstilling, et kompetansesenter. Her møter kundene erfarne og dedikerte felgspesialiser som sikrer et oppdatert felgsortiment og som gir rådgivning etter ønske og behov.

– Her kan man komme innom, se, gjerne teste noen av felgene på egen bilmodell virtuelt. Lokalene er tilrettelagt for både kurs- og møtevirksomhet med design og fleksible løsninger utviklet av Nitton93. FELGORAMA skal være et naturlig samlingssted for alle med interesse for bil eller har bil som hobby. For bilklubber o.l. vil det være mulig å låne lokalene inkl. moderne møterom for møter og temakvelder, avslutter Smith.

Artikkelen fortsetter under annonsen