Mosse-firma med kunder over hele Østfold

Daglig leder hos Follo Antirustsenter, Tommy Aamodt har akkurat flyttet inn i nytt bygg på Årvollskogen i Moss, men har hele Østfold som marked.

 

Follo Antirustsenter på Årvollskogen i Moss har flyttet inn i nytt bygg og satser offensivt. Allerede i dag har firmaet kunder i hele Østfold, men målsettingen er å gå enda bredere ut til både bilfirmaer, næringslivet og private kunder.

 

-Vi har allerede mange kunder i Moss og utenfor Moss, men ønsker oss enda flere. Kapasiteten er økt, forteller daglig leder, Tommy Aamodt i det han sender av gårde to ferdigbehandlede biler. En til Halden…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Daglig leder hos Follo Antirustsenter, Tommy Aamodt har akkurat flyttet inn i nytt bygg på Årvollskogen i Moss, men har hele Østfold som marked.

 

Follo Antirustsenter på Årvollskogen i Moss har flyttet inn i nytt bygg og satser offensivt. Allerede i dag har firmaet kunder i hele Østfold, men målsettingen er å gå enda bredere ut til både bilfirmaer, næringslivet og private kunder.

 

-Vi har allerede mange kunder i Moss og utenfor Moss, men ønsker oss enda flere. Kapasiteten er økt, forteller daglig leder, Tommy Aamodt i det han sender av gårde to ferdigbehandlede biler. En til Halden og en til Sarpsborg.

 

Lang erfaring

Follo Antirustsenter drives nå av tredje generasjon, så det er et velrennomert firma med lang erfaring som tilbyr antirustbehandling til østfoldingene.

-Tidligere hadde vi flere ben på stå på, men vi har nå spesialisert oss på antirustbehandling primært. Vi tilbyr imidlertid også støydemping. Fokus og spesialisering er viktig for å gjøre en god jobb, sier Aamodt, som er utdannet bilmekaniker.

 

Mye fukt på veiene

Follo Antirustsenter benytter antirustmiddelet fra svenske Mercasol. Det er et produkt som alle de norske bilimportørene har godkjent.

-Hvorfor er det så viktig med antirustbehandling?

– I Norge er det mye fuktighet og salt på veiene. Det gir rust og vil på sikt forringe bilens kvalitet. Det aller beste er om vi får bien da den er helt ny, men bedre seint enn aldri.

 

Mye rust raskt

Tommy Aamodt viser oss en ferdigbehandlet bil. Skinnende vakker er understellet på bilen som har gått 28882 kilometer, men før den ganske nye bilen ankom verkstedet i Moss så det langt verre ut. Bildene ledsaget denne artikkelen forteller det meste om tilstanden og hvor raskt det oppstår rust på bilens understell.

-Det oppstår rust på vitale steder og det kan være trafikkfarlig, påpeker Aamodt.

 

Bilene sandblåses

Follo Antirustsenter sandblåser bilene i de tilfellene det er mye rust. Deretter settes bilens understell inn med tynn- og tykkstoff for å beskytte. Hele prosessen tar tre-fire dager. Stoffene som brukes må herde og tørke, derfor tar dette noe tid.

-Vi henter og leverer biler fra Kolbotn til Halden, og privatkunder får lånebil av oss, opplyser Tommy Aamodt.

Det er tre ansatte hos Follo Antirustsenter, som er medlem av Norsk Antirustforening.

 

 

 

 

 

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen