Spennende og positiv utvikling for Bulder

Verksmester Vegard Bjørnstad (t.h.) og Jan Erik Andersen er godt fornøyd med utviklingen på verkstedet til Bulder. 

 

Med en beliggenhet litt utenfor allfarvei har Bulder verksted likevel hatt en god økning i antall kunder. Tilbakemeldingene er gode, og det blir satt pris på Bulders kompetanse.

 

Tekst og foto: Øivind Karlsen

 

-Vi er godt fornøyd med utviklingen vi har hatt siden vi ble et Bulder-verksted i 2013. Stadig flere oppdager oss. Vi reparerer og kontrollerer alt fra tunge, store kjøretøy til vanlige personbiler. Tung-segmentet har hele tiden vært bærekraftig, og nå begynner flere personbilkunder å finne veien til…

Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen
Verksmester Vegard Bjørnstad (t.h.) og Jan Erik Andersen er godt fornøyd med utviklingen på verkstedet til Bulder. 

 

Med en beliggenhet litt utenfor allfarvei har Bulder verksted likevel hatt en god økning i antall kunder. Tilbakemeldingene er gode, og det blir satt pris på Bulders kompetanse.

 

Tekst og foto: Øivind Karlsen

 

-Vi er godt fornøyd med utviklingen vi har hatt siden vi ble et Bulder-verksted i 2013. Stadig flere oppdager oss. Vi reparerer og kontrollerer alt fra tunge, store kjøretøy til vanlige personbiler. Tung-segmentet har hele tiden vært bærekraftig, og nå begynner flere personbilkunder å finne veien til oss. Vi ligger jo i et område, der Mesta tidligere holdt til i Gamle Kongevei på Grålum. Her er det kunder fra Sarpsborg og Fredrikstad, og noen fra Råde. Og vi henter og bringer kunder hjem eller på jobb i nærområdet, når de trenger transport til og fra etter å ha levert bilen til oss. Det er populært, forteller verksmester Vegard Bjørnstad.

 

Moderne utstyr

Bulder verksted er et bilverksted med alt av moderne utstyr. Her utføres reparasjoner og kontroller på alle typer biler, og mange tar EU-kontrollen ved verkstedet. Det er ni ansatte hos Bulder, som har mange års erfaring -og Bulder søker i tillegg etter enda en person som skal arbeide som tungtransport-mekaniker. Bulder er tilknyttet Bosch Car Service. Det betyr at Bosch-produkter av alle slag brukes. Samtidig er Bulder sikret deleleveranser, teknisk support og et utdanningsprogram fra verdens største frittstående verkstedkjede.

 

Person -og bobiler

-Flere og flere personbilkunder er på kundelista, og etter hvert har bobiler blitt et økende marked. Her foregår for eksempel alt av EU-kontroller for Stamsaas Fritid. Ventetiden hos oss er ikke lang. Vi har en god flyt av både tunge kjøretøy og av personbiler. Ikke noe er for stort eller for lite for oss.

 

Bulder verksted er en landsomfattende kjede, som består av 12 verksteder og tre servicepunkter fra nord til sør i landet. I Østfold er Bulder på Grålum enerådende. Det selges også deler og rekvisita, dekk og felger til både person- og varebiler og til lastebiler og tilhengere hos Bulder.

 

Spennende område

-Vi har funnet en plass der vi har tenkt å bli. Området her er spennende med Kalnes sykehus og en rekke større bedrifter i nærområdet. Det er også planer om utbygging av både boliger og næringsvirksomhet i nærheten, sier Vegard Bjørnstad.

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen