Oppgrader bilen med Ford Performance deler

Ford annonserte i dag at de vil introdusere Ford Performance deler og tilbehør i Europa. Produktene er av svært høy kvalitet, og gir kundene mulighet til å oppgradere sin Ford.

Det var i forbindelse med Essen Motorshow i Tyskland dette ble kjent.

– Ford Performance skal levere ytelse for folk flest. Bilentusiaster ønsker mer sportslig understell, økt motorytelse og å kunne personifisere bilen sin. Derfor spesialutviklet vi en produktserie som gjør nettopp dette, sier servicemarkedsdirektør i Ford Motor Norge,Marius Revhaug.

Den nye Ford Performance-serien inneholder alt fra karosserideler og sett for tuning av motoren til demperoppdateringer og ren…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Ford annonserte i dag at de vil introdusere Ford Performance deler og tilbehør i Europa. Produktene er av svært høy kvalitet, og gir kundene mulighet til å oppgradere sin Ford.

Det var i forbindelse med Essen Motorshow i Tyskland dette ble kjent.

– Ford Performance skal levere ytelse for folk flest. Bilentusiaster ønsker mer sportslig understell, økt motorytelse og å kunne personifisere bilen sin. Derfor spesialutviklet vi en produktserie som gjør nettopp dette, sier servicemarkedsdirektør i Ford Motor Norge,Marius Revhaug.

Den nye Ford Performance-serien inneholder alt fra karosserideler og sett for tuning av motoren til demperoppdateringer og ren styling.Tilbehøret er utviklet i samarbeid med anerkjente spesialister som Roush, Borla, KW og Remus. Delene er grundig testet på Nürburgring Nordschleife i Tyskland og ved Fords eget testanlegg i Lommel i Beliga.

Her er et lite utvalg:

  • Ford Performance justerbart coilover-system, som kan gi inntil 40 mm reduksjon i kjørehøyde og en rekke innstillingsmuligheter på kompresjon og returdemping.
  • Ford Performance premium felger er såkalt «flow-formed» og gir en reduksjon på opptil 15% udempet masse. De er spesielt designet sammen med coilover-settet. Felgene blir tilgjengelig for Fiesta, Fiesta ST, Focus og Focus ST i størrelser fra 17’’ til 19’’.
  • Ford Performance rustfritt eksosanlegg produsert av Borla for Ford Mustang. Tilgjengelig med krom eller i høyglans svart.

Viste nytt konsept 

Ford Performance viste også for første gang i Europa det helt nye «Ford Performance Drift Stick-konseptet» – den aller første rally-inspirerte elektroniske håndbremsen, utviklet og designet for Focus RS og godkjent av Ken Block.

– Hos Ford Performance er også alle våre ingeniører entusiaster, sier Marius Revhaug.

Et utvalg av deler vil i løpet av kort tid være tilgjengelig gjennom Ford-forhandlere i Norge. Enkelte av delene eller oppgraderingssett er kun ment til banebruk.

Artikkelen fortsetter under annonsen