Stor interesse for Jaguar I-Pace

I mars 2018 blir den nye helelektriske Jaguar I-PACE lansert. Ett år etter at I-PACE Concept ble avduket under bilutstillingen i Los Angeles er Jaguar tilbake i byen med en prototype for avsluttende prøvekjøring og holdbarhetstester før den offisielle, globale lanseringen i 2018.

Over tusen kunder har nå registrert sin interesse og innbetalt depositum på den nye helelektriske SUVen. Allerede har noen kunder blitt valgt ut til å gjennomføre den avsluttende testkjøringen sammen med Jaguar sine ingeniører.
Mer informasjon om Jaguar I-PACE, som fulle spesifikasjoner og priser vil kunngjøres i forhold til lanseringen i mars 2018.

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

I mars 2018 blir den nye helelektriske Jaguar I-PACE lansert. Ett år etter at I-PACE Concept ble avduket under bilutstillingen i Los Angeles er Jaguar tilbake i byen med en prototype for avsluttende prøvekjøring og holdbarhetstester før den offisielle, globale lanseringen i 2018.

Over tusen kunder har nå registrert sin interesse og innbetalt depositum på den nye helelektriske SUVen. Allerede har noen kunder blitt valgt ut til å gjennomføre den avsluttende testkjøringen sammen med Jaguar sine ingeniører.
Mer informasjon om Jaguar I-PACE, som fulle spesifikasjoner og priser vil kunngjøres i forhold til lanseringen i mars 2018.

Artikkelen fortsetter under annonsen