Storslipp av nyheter fra BMW i Frankfurt

Den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt åpner dørene denne uken. BMW Group byr på en rekke verdenspremierer og nyheter, og et tydelig budskap om en elektrisk fremtid: I 2025 vil BMW Group ha 25 ladbare biler på markedet, hvorav 12 helelektriske.

På Europas største bilmesse, IAA Frankfurt, presenterer BMW Group ikke bare en rekke nyheter, de gir også et klart bilde av selskapets fremtid. I 2025 vil BMW Group ha 25 ladbare modeller på markedet, hvorav 12 helektriske modeller, og elektrifiseringen vil skje på tvers av alle selskapets merker og modellserier. Fra 2020 vil selskapet tilby alle typer drivlinjer i alle segmenter.

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt åpner dørene denne uken. BMW Group byr på en rekke verdenspremierer og nyheter, og et tydelig budskap om en elektrisk fremtid: I 2025 vil BMW Group ha 25 ladbare biler på markedet, hvorav 12 helelektriske.

På Europas største bilmesse, IAA Frankfurt, presenterer BMW Group ikke bare en rekke nyheter, de gir også et klart bilde av selskapets fremtid. I 2025 vil BMW Group ha 25 ladbare modeller på markedet, hvorav 12 helektriske modeller, og elektrifiseringen vil skje på tvers av alle selskapets merker og modellserier. Fra 2020 vil selskapet tilby alle typer drivlinjer i alle segmenter.

Lengre elektrisk rekkevidde og mer kjøreglede i vente
BMW Groups fremtidige elektriske modeller vil ha en rekkevidde på opp til 700 km, mens de kommende plug-in hybridene, «Power PHEVs», vil ha en elektrisk rekkevidde på opp til 100 km.

På bilutstillingen i Frankfurt avdukes også visjonen til en kommende ny milepæl – en fullelektrisk firedørs modell som plasserer seg mellom BMW i3 og BMW i8, kalt BMW i Vision Dynamics. Studiemodellen har en elektrisk rekkevidde på inntil 600 km, gjør unna 0-100 km/t på 4 sekunder og har en toppfart på over 200 km/t.

Konspeptbilen måler 4,80 meter i lengden, 1,93 meter i bredde og 1,39 meter i høyden, en evolusjon av typiske BMW-proporsjoner. Eksteriøret består av store, flytende overflater, og man kan få følelsen av at det er støpt i en og samme form. Flere detaljer på bilen knytter fremtidens bilkonsept med BMW’s designhistorie, blant annet den den tradisjonelle nyregrillen, som har fått en ny og moderne tolkning.

BMW i Vision Dynamics er en konseptbil, men BMW er kjent for å gjøre konseptbiler til produksjonsmodeller. Studiemodllen er derfor ment å lanseres i overskuelig fremtid.

– Innen året er omme ruller det over 200.000 elektrifiserte biler fra BMW Group på veiene. 100.000 av de er nye i år – vår fremtid med elektrisk mobilitet har allerede startet, sier Harald Krüger, styreleder i BMW AG.

De andre store nyhetene på BMW Group’s stand på IAA Frankfurt er:

BMW i3 og BMW i3s: Mer elektrisk kjøreglede fra BMW
Publikumsfavoritten BMW i3 oppgraderes og får selskap av den sportslige versjonen BMW i3s. Det ruller straks 12.000 eksemplarer av den poluære elbilen på norske veier og den er blant Norges mest solgte elbiler i 2017. De nye modellene lanseres i Norge i November.

Les mer her: https://www.mynewsdesk.com/no/bmw-no/pressreleases/nye-bmw-i3-og-helt-nye-bmw-i3s-mer-elektrisk-kjoereglede-fra-bmw-2124410

BMW X3: Trendsetter med allsidig kjøreglede
3. generasjon av den populære SUV’en lanseres i november, mer kraftfull, effektiv, romslig og luksuriøs enn noen gang. Priser eks. frakt og levering for de første motoralternativene er:

X3 xDrive 20d: 621.000,-

X3 xDrive 30d: 770.600,-

X3 M40i: 929.888,-

Artikkelen fortsetter under annonsen