Citroën viser tre nye modeller i Frankfurt

Besøkende på Citroëns stand kan se nærmere på helt nye C3 Aircross, SpaceTourer Rip Curl Concept og nye E-MEHARI styled by Courrèges.

De tre modellene som vises frem på bilutstillingen er tre helt forskjellige bilopplevelser, og nyvinningene illustrerer dermed Citroëns evne til å hente inspirasjon fra forskjellige livsstiler og tilby moderne biler som passer alle typer mennesker.

Den nye kompakte SUV-en C3 Aircross skiller seg ut med sitt unike design. En rekke forskjellige eksteriørfarger og designløsninger i interiøret sørger for et stort potensiale for personliggjøring av den nye SUV-en. Interiøret setter, takket være Citroëns ekspertise i innvendig plass, fleksibilitet og…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Besøkende på Citroëns stand kan se nærmere på helt nye C3 Aircross, SpaceTourer Rip Curl Concept og nye E-MEHARI styled by Courrèges.

De tre modellene som vises frem på bilutstillingen er tre helt forskjellige bilopplevelser, og nyvinningene illustrerer dermed Citroëns evne til å hente inspirasjon fra forskjellige livsstiler og tilby moderne biler som passer alle typer mennesker.

Den nye kompakte SUV-en C3 Aircross skiller seg ut med sitt unike design. En rekke forskjellige eksteriørfarger og designløsninger i interiøret sørger for et stort potensiale for personliggjøring av den nye SUV-en. Interiøret setter, takket være Citroëns ekspertise i innvendig plass, fleksibilitet og lys, en ny standard i klassen. Komforten er på samme høye nivå som kundene forventer av en Citroën, og C3 Aircross kan leveres med 12 moderne førerassistentsystemer.

C3 Aircross hører like mye hjemme på veien i byen og på landeveien, og bak rattet får man SUV-følelsen – som blir ytterligere forsterket av Grip Control med Hill Assist Descent-systemet som hjelper til når bakkene blir bratte.

Grenseløs moro
Citroën og Rip Curl har nok en gang valgt å samarbeide, og denne gangen er resultatet SpaceTourer Rip Curl Concept – en bil som symboliserer grenseløs moro for alle om bord.

Den helt nye tolkningen av SpaceTourer fokuserer på utendørsaktiviteter, og takket være Automobiles Dangel’s firehjulsdriftsystem får bilen deg frem uansett hvor det skulle være. For å sikre optimal frihet har Pössl samtidig utstyrt bilen som en campingbil.

Den trendy campingbilen kan leveres med en rekke nye farger og interiørstoffer som harmonerer med både Rip Curl og kundenes personlige stil. Konseptet er myntet på aktive mennesker som setter pris på naturen, og bilen er både robust, rommelig og lettkjørt i dagliglivet. Dermed understreker den SpaceTourers egenskaper: Modularitet, komfort, brukervennlighet og teknologi som gir frihet og trygghet.

Space Tourer Rip Curl Concept vil reise rundt i Europa med Rip Curl-teamet i forbindelse med Rip Curl Tour by Citroën som finner sted mellom oktober 2017 og januar 2018.

Eksklusiv spesialutgave
På Citroëns stand kan man også se nærmere på E-MEHARI styled by Courrèges. Den eksklusive spesialmodellen er utviklet i samarbeid med motehuset Courreèges og er en forsmak på en ny generasjon av E-MEHARI. Partnerskapet er forankret i en felles filosofi rundt bærekraftig transport og elegant design, og den nye modellen er utvilsomt elegant med sitt svarte ytre i kontrast til det lyse, helhvite interiøret som karakteriserer Courrèges.

Den fulelektriske fireseters cabrioleten har utvilsomt en sterk personlighet, og med en ny hard-top-versjon med vinduer, sentrallås og airbager blir den nå enda bedre enn tidligere. Kombinert med et fullstendig redesignet interiør er E-MEHARI by Courrèges en elegant, bærekraftig og leken transportløsning.

I tillegg til de tre modellene vil besøkende også kunne se nærmere på storselgeren C3 – her ved siden av den muskuløse broren C3 WRC – et symbol på lidenskap, sportslighet og ingeniørkunst.

Citroëns stand finner du på standplass A26 i hall 8, og i løpet av pressedagene 12. og 13. september vil representanter fra både Bertel O. Steen og Citroëns hovedkontor være tilgjengelige for intervjuer.

Artikkelen fortsetter under annonsen