Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet

Mercedes-Maybachs første cabriolet debuterer under Los Angeles Auto Show 18. – 27. november og blir produsert i et svært begrenset opplag på kun 300 modeller.

Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet er basert på en allerede eksklusiv modell og tar takløs luksus til nye høyder, med imponerende 630 hestekrefter levert av en 6-liters V12-motor. Forventet lansering våren 2017.
-Mercedes-Benz tilbyr allerede en rekke imponerende modeller og med spesialavdelingene AMG, Maybach og nyopprettede EQ ivaretas kunder med kompromissløse krav til sportslighet, luksus og ønsker om elektriske drivlinjer. Mange kunder fikk oppleve S 63 s Cabriolet da den var på en landsomfattende…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Mercedes-Maybachs første cabriolet debuterer under Los Angeles Auto Show 18. – 27. november og blir produsert i et svært begrenset opplag på kun 300 modeller.

Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet er basert på en allerede eksklusiv modell og tar takløs luksus til nye høyder, med imponerende 630 hestekrefter levert av en 6-liters V12-motor. Forventet lansering våren 2017.
-Mercedes-Benz tilbyr allerede en rekke imponerende modeller og med spesialavdelingene AMG, Maybach og nyopprettede EQ ivaretas kunder med kompromissløse krav til sportslighet, luksus og ønsker om elektriske drivlinjer. Mange kunder fikk oppleve S 63 s Cabriolet da den var på en landsomfattende norgesturne fra mai til november og omtalte denne som den ultimate cabrioleten. De hadde nok rett i det, men med introduksjonen av Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet er det mulig vi må på nok en turne, sier Kjetil Myhre, direktør Mercedes-Benz personbil.

Få uker etter Vision Mercedes-Maybach 6 skapte stor begeistring under Paris Motor Show kommer nå Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet, som den ultimate takløse luksusbilen i serieproduksjon. Nye eksklusive elementer inkluderer en ny frontstøtfanger og utstrakt bruk av krom for å synliggjøre ambisjonen om kompromissløs luksus, sammen med 20-tommers smidde Maybachfelger i kraftfull design. Ni nye fargekonsepter blir tilgjengelig med det nye eksklusive interiøret som har gjennomgående bruk av høykvalitetsmaterialer, i god Maybach ånd.
Norske priser er ikke klare.

Artikkelen fortsetter under annonsen