Ansvarlig for to bilmerker

Tor Ivar Skjøren hos Mobile Sarpsborg har fått nye oppgaver. Nå har han blitt merkeansvarlig for både Opel og Citroën.

Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Den erfarne bilselgeren gleder seg til å få ansvaret for Mobile Sarpsborg to nybilmerker. Tor Ivar Skjøren går til jobben med ydmykhet og pågangsmot.

Bil og sport
-Det blir bare fordeler med å ha totaloversikten. Bilene er like, men også ulike. Kundene kan jeg forklare og de kan prøvekjøre, og med det utgangspunktet gjøre et valg mellom to alternativer. Dette blir en ny ansvarsfordeling som blir meget bra for alle parter, mener Skjøren, som vil få litt ekstra bistand fra daglig leder, Pål T. Olaussen.

Tor Ivar Skjøren har vært ansatt hos Mobile Sarpsborg siden 2017. Før det var han bilselger hos Skolt (nå Dahles Auto Fredrikstad), og han har jobbet i sportsbutikk i Østfoldhallen og deretter egen sportsbutikk i Sarpsborg. Naturlig nok for en tidligere, aktiv langrennsløper.

Trives på fjellet
-Jeg er glad jeg er tilbake i bilbransjen. Jeg trives veldig godt med å selge biler, sier Skjøren.

-Hva gjør herr Skjøren når han ikke selger biler?

-Jeg er sammen med familien, og ikke minst trives jeg på hytta på fjellet. Her er det stille og rolig, det blir en helt annen opplevelse enn den stressede hverdagen jeg ofte har.

 

Skal bygge nytt
Alle de ansatte hos Mobile Sarpsborg gleder seg til at det nye bygget på den gamle Glom Buss-tomta i Sarpsborg skal stå ferdig i 2026 Lokalene på Tunejordet er utdaterte. Drømmen er at gravemaskinene kan starte neste år.

-Nye, moderne lokaler vil gi oss et betydelig løft i markedet. I tillegg har vi dyktige ansatte på verkstedet og selger mange bruktbiler. Fremtiden ser lys ut for Mobile Sarpsborg, fastslår Tor Ivar Skjøren.

 

NAVN: Tor Ivar Skjøren
ALDER: 56 år
STILLING: Merkeansvarlig
BOSTED: Sarpsborg
FAMILIE: Gift, to Barn
MÅ HA: Ikke noe spesielt
FRITID: Gå på ski og turer i fjellet

 

Artikkelen fortsetter under annonsen