Endelig er nye KONA Electric her

 

Helt nye KONA Electric har endelig ankommet landet, og denne helgen kan man se og kjøre bilen hos forhandlere i hele landet.

 

De aller første eksemplarene av helt nye KONA Electric har ankommet landet, og fra 21. til 23. september vil norske kunder for første gang kunne se og prøvekjøre bilen hos forhandlere i hele landet.

 

Helt nye KONA Electric er større, stiligere og smartere enn noen gang, og har store sko å fylle etter første generasjon KONA Electric, som siden 2018 er registrert i over 20 000 eksemplarer i Norge.

 

– Endelig er vår nye…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Helt nye KONA Electric har endelig ankommet landet, og denne helgen kan man se og kjøre bilen hos forhandlere i hele landet.

 

De aller første eksemplarene av helt nye KONA Electric har ankommet landet, og fra 21. til 23. september vil norske kunder for første gang kunne se og prøvekjøre bilen hos forhandlere i hele landet.

 

Helt nye KONA Electric er større, stiligere og smartere enn noen gang, og har store sko å fylle etter første generasjon KONA Electric, som siden 2018 er registrert i over 20 000 eksemplarer i Norge.

 

– Endelig er vår nye kompakte SUV på plass i Norge, og vi gleder oss veldig til at norske bilkjøpere skal få satt seg bak rattet på denne stilige, smarte og praktiske bilen, sier kommunikasjonsdirektør Øyvind L. Knudsen i Hyundai Motor Norway.

 

– KONA Electric har vokst fra å være en ganske liten og kompakt bil, til å bli en romslig SUV med stort bagasjerom, fleksible løsninger som 40/20/40-delt baksete, god benplass både foran og bak, massevis av avansert teknologi og omfattende utstyrspakker. Vi tror at dette er en bil som vil passe for mange forskjellige kundegrupper.

 

Med et kraftfullt og dynamisk design, og oppskalerte dimensjoner har KONA Electric fått fornyet og forsterket karakter. Bilen passer til aktive livsstiler for en bred aldersgruppe, og byr samtidig på en rekke nye teknologier og komfortfunksjoner som gir en trygg, tilkoblet og behagelig kjøreopplevelse. Blant de mange oppgraderingene i den nye bilen finner man to store 12,3’’ skjermer, digital nøkkel for smarttelefoner, full OTA-støtte og det nye brukergrensesnittet Connected Car Navigation Cockpit (ccNC).

 

KONA Electric leverer dessuten klasseledende elektrisk rekkevidde, med kombinert WLTP på inntil 514 kilometer. Bilen får en rekke smarte funksjoner og egenskaper, som frunk, V2L både innvendig og utvendig, avansert head-up display, enpedalskjøring med i-PEDAL, smart regenerering, e-Active lyddesign og en egen Eco-interiørpakke (utstyrsnivå Exclusive).

 

Helt nye KONA Electric har også en rekke smarte og avanserte kjøreassistentsystemer med Hyundai SmartSense. Dette inkluderer nivå 2-autonomi gjennom HDA 2, kollisjonsunngåelse (FCA), blindsonemonitor (BVM) og førerstatusovervåkning (DSM). Bilen kan også fås med smart fjernstyrt parkeringsassistent (RSPA), som lar sjåføren fjernstyre bilen inn og ut av parkeringsluker kun ved å trykke på nøkkelen.

 

Sammenlignet med forrige generasjon KONA, har det nye modellen vokst kraftig. Lengden er økt med over 150 mm til 4 355 mm, mens akselavstanden er økt med 60 mm til 2 660 mm. Den nye modellen er 1 825 mm bred, og høyden har økt med 20 mm til 1 575 mm.

 

Foran kan bilen leveres med comfort relaxation-seter, som gir muligheten for å legge seg tilbake til en «vektløs» avslapningsposisjon. I baksetet finner man det Hyundai kaller etCurveless Bench Seat. Dette nye baksetet maksimerer plassutnyttelsen, og man har muligheten til å stille bakseteryggen i ulike vinkler.

 

I bagasjerommet har man plass til hele 466 liter bagasje (VDA), og KONA Electric er dermed en svært praktisk bil. Å laste inn i bagasjerommet er enklere enn noen gang, takket være muligheten for smart handsfree bakluke. I frunken har man ytterligere 27 liter lagringsplass.

 

– Helt nye KONA Electric blir en veldig viktig modell for oss i Norge, og den har et bredt utvalg av egenskaper som norske kunder vil sette stor pris på. Så nå er det bare å ta turen til nærmeste Hyundai-forhandler for å se og oppleve nykommeren, avslutter Knudsen i Hyundai.

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen