«Snekker» både hjemme og på jobb

 

Markedssjef for nyttekjøretøy hos Dahles Auto Fredrikstad, Harald A. Nordsæter, er omgitt av ID. Buzz-biler i bilsalongen. Denne nyvinningen av et el-nyttekjøretøy har slått godt an i markedet. Stadig kommer henvendelser fra interesserte og nysgjerrige bedriftsledere og private.

 

-Ja, ID. Buzz treffer tydeligvis noe hos mange. Vi leverer ut biler kontinuerlig. Noen skal bygges litt om, eller få montert noe ekstra utstyr. Dahles Auto får flere og flere med på ID. Buzz-laget. Både som nyttekjøretøy og som personbil byr den på noe ekstra i form av sjarme, god rekkevidde og kvalitet i alle ledd, forteller Harald Nordsæter.

 

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Markedssjef for nyttekjøretøy hos Dahles Auto Fredrikstad, Harald A. Nordsæter, er omgitt av ID. Buzz-biler i bilsalongen. Denne nyvinningen av et el-nyttekjøretøy har slått godt an i markedet. Stadig kommer henvendelser fra interesserte og nysgjerrige bedriftsledere og private.

 

-Ja, ID. Buzz treffer tydeligvis noe hos mange. Vi leverer ut biler kontinuerlig. Noen skal bygges litt om, eller få montert noe ekstra utstyr. Dahles Auto får flere og flere med på ID. Buzz-laget. Både som nyttekjøretøy og som personbil byr den på noe ekstra i form av sjarme, god rekkevidde og kvalitet i alle ledd, forteller Harald Nordsæter.

 

Handyman
Når Harald ikke snekrer sammen gode avtaler og kontrakter med kunder, liker han å bruke hammer og sag i huset hjemme på Knapstad eller på fritidseiendommen i Aremark.

 

-Jeg kan kalle meg handy. Liker blant annet å holde på med litt snekring på hobbybasis. Er ikke sen å be om noe skal gjøres. Det er litt terapi for meg. Huset på Knapstad kjøpte vi ferdig, og det er foreløpig ikke all verden av prosjekter der. Men for en tid tilbake skaffet vi oss en fritidseiendom i Aremark, der vi har satt opp et lite krypinn. Etter hvert har vi planer om å utvikle dette stedet, og jeg regner med å være aktiv her i fremtiden. Gleder meg til det. Blir nok en og annen ferie der fremover. Har vi muligheten liker vi også å ta en tur til nære og større byer som Göteborg og København. Men det blir nok trolig Aremark i sommer på grunn av prisene vi opplever for tiden.

 

Løsningsorientert
Harald Nordsæter har vært markedssjef i Dahles Auto i to år. Han kom fra Handicare, der han blant annet tegnet løsninger for brannbiler og andre «spesialbiler». Tidligere har han også jobbet i Bilia og hos Møller Ryen.

 

-Familien har slått seg ned på Knapstad i indre Østfold, så det blir jo pendling for meg. Men det er pendling den riktige veien. Det er sjelden kø til Fredrikstad om morgenen og heller ikke særlig kø hjem om ettermiddagen. Kjøreturen tar ca. en time – og det er jo ikke noe å snakke om. Mye verre å skulle stresse seg frem og tilbake til Oslo hver dag. Jeg liker å være tidlig på jobb for å få en produktiv tid om morgenen. Kjører gjerne hjemmefra ved 06-tiden, men det er bare deilig.

 

-Det er mye som skal ordnes både før og etter at et salg er gjennomført. Ofte er det bedrifter som kjøper flere biler, og de skal gjerne tilpasses. Da setter jeg meg ned sammen med kunden for å finne gode løsninger. Og som bilselger er det nødvendigvis ikke lenger slik at kundene strømmer inn til oss gjennom dagene. Salgsteamet her har minst en utedag i uka, der vi besøker eksisterende og eventuelt potensielle kunder. Nå har vi for eksempel en liste-konkurranse, der man kan sette seg på en liste for interesserte, og bli trukket ut til å bruke en ID. Buzz gratis en uke.

 

Positive tilbakemeldinger
-Fortsatt er vi i en innledende epoke når det gjelder el-nyttekjøretøy. El er ikke for alle, hverken privat eller i næring, og derfor er det viktig med en analyse før investering av bil. Hva skal den brukes til, hvor og hvor mye? Vi sjekker jo jevnlig med våre kunder om de er fornøyde med kjøpet, og når det gjelder

 

ID. Buzz er det ikke mange negative tilbakemeldinger, heldigvis. Med den bilen har vi truffet usedvanlig godt. En av våre største kunder er Installatøren Gruppen AS. De har fått overlevert 32 ID. Buzz og har 20 i bestilling, forteller Harald Nordsæter.

 

 

Harald A. Nordsæter
Alder: 49 år
Stilling: Markedssjef Volkswagen Nyttekjøretøy hos Dahles Auto Fredrikstad
Bor: Knapstad
Familie: Samboer, to egne barn + to bonusbarn
Fritidsaktiviteter: Hus og hjem, krypinn i Aremark
Må ha: Kaffe om morgenen.
Nett: Lokale- og riksaviser + finn.no

 

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen