Bilfag Østfold arrangerer Bilfag Roadshow 2022

 

Om arrangementet:
 Bilfag Roadshow er et rekrutteringsarrangement som Opplæringskontorene for Bilfag arrangerer for å markedsføre Bilbransjen og dens muligheter mot ungdommer i ulike målgrupper (hovedsakelig ungdomsskole-elever og VGS-elever).

 

Bransjen har et stort behov for fagpersonell, og vi ønsker med dette å informere og inspirere ungdommer til å søke våre utdanningsvalg. Bransjen har utviklet et stort behov for ungdommer med utvidet forståelse for elektro, derfor har vi i år ekstra stort fokus på å komme i kontakt med VG1 Elektro-elever, og fortelle dem hvor attraktive disse er i vår bransje.

 

I 2020 gjennomførte Opplæringskontoret Bilfag Østfold arrangementet på…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Om arrangementet:
 Bilfag Roadshow er et rekrutteringsarrangement som Opplæringskontorene for Bilfag arrangerer for å markedsføre Bilbransjen og dens muligheter mot ungdommer i ulike målgrupper (hovedsakelig ungdomsskole-elever og VGS-elever).

 

Bransjen har et stort behov for fagpersonell, og vi ønsker med dette å informere og inspirere ungdommer til å søke våre utdanningsvalg. Bransjen har utviklet et stort behov for ungdommer med utvidet forståelse for elektro, derfor har vi i år ekstra stort fokus på å komme i kontakt med VG1 Elektro-elever, og fortelle dem hvor attraktive disse er i vår bransje.

 

I 2020 gjennomførte Opplæringskontoret Bilfag Østfold arrangementet på 3 skoler (Askim, Glemmen og Borg VGS). I 2021 utvidet vi med Malakoff VGS, og samarrangerte med Opplæringskontoret i Bilfag Oslo og Viken (OBOA) på Ås VGS. I år kjører vi arrangementet på samme lokasjoner, men med ENDA flere elever; både VG1-klasser fra andre skoler, og 10-klasse-elever fra Ungdomskolene i nærområdet. Opplæringskontoret har tilbudt skole transport av elever til arrangementet, og vi håper at skolene tar imot dette tilbudet, slik at ungdommene kan få en knalldag sammen med oss!

 

  • Ås VGS 7.sept 
(OBS: Samarrangert med 
Opplæringskontoret i Bilfag Oslo og Viken (OBOA). 
)
  • Malakoff VGS 8.sept 

  • Askim VGS 13.sept

  • Glemmen VGS 14.sept

  • Borg VGS 15.sept


Tidsrom: 08.00 – 16.00 alle skoler

 

Her finner dere årets teaser på facebook og Instagram:
https://fb.watch/e-cOzuVDYw/ https://www.instagram.com/p/ChCKKRMsOFd/?utm_source=ig_web_copy_link
Her finner dere filmer fra årets allerede gjennomførte arrangement:
https://fb.watch/e-enxwyzee/ 
https://www.facebook.com/bilfagostfold/videos/1003111843466045

Pressen er velkommen!

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen