Gill Gruppen distribuerer elbiler fra Geely Auto

 

Pongo AS og Geely Auto har inngått en distribusjonsavtale for Norge. Norge blir dermed det første europeiske markedet den ledende privateide kinesiske bilprodusenten starter salg og service i.

 

Autoindustri AS, et annet salgsselskap innenfor Gill Gruppen, vil v re ansvarlig for salg og markedsf ring av Geely Auto sine produkter og daglig leder Christian Stenbo forventer oppstart allerede i løpet av året.

 

Europa, og da spesielt Norge, er et viktig marked for Geely Auto og vi vil dermed ha den nødvendige prioriteten som skal til for å  kunne få  levert de første bilene til sluttkunde allerede i  år , sier…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

Pongo AS og Geely Auto har inngått en distribusjonsavtale for Norge. Norge blir dermed det første europeiske markedet den ledende privateide kinesiske bilprodusenten starter salg og service i.

 

Autoindustri AS, et annet salgsselskap innenfor Gill Gruppen, vil v re ansvarlig for salg og markedsf ring av Geely Auto sine produkter og daglig leder Christian Stenbo forventer oppstart allerede i løpet av året.

 

Europa, og da spesielt Norge, er et viktig marked for Geely Auto og vi vil dermed ha den nødvendige prioriteten som skal til for å  kunne få  levert de første bilene til sluttkunde allerede i  år , sier en spent daglig leder Christian Stenbo.

 

Autoindustri AS vil nå  starte arbeidet med å etablere et nasjonalt salgs- og servicenettverk i Norge.  Vi ønsker ny dialog med både Gill Gruppen sitt eksisterende forhandlernettverk så  vel som mulige nye samarbeidspartnere i hele Norge , kommenterer Stenbo.

 

Det er elbilen Geely Geometry C som blir den første modellen ut på  det norske markedet. Geely Geometry C er en kompakt SUV-crossover med en rekkevidde på  hele 460 km i henhold til WLTP-standarden. Modellen vil også  kunne leveres i en utgave med en noe mindre batteripakke som resulterer i en WLTP-rekkevidde på  350 km. Modellene forventes å  få  en meget konkurransedyktig pris til tross for et svært omfattende utstyrsniv . Geely Geometry C kombinerer et stilig design med ny teknologi. Modellen har et klart dynamisk uttrykk som forsterkes av designdetaljene.

 

Geometry er Geely Auto sin dedikerte helelektriske merkevare. Geometry skal benytte det siste innen gruppens teknologiske nyvinninger når det gjelder intelligente kjøretøy, tilkoblingsmuligheter, lettvektsmaterialer og modulære plattformer.

 

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen