Rekord for BYD

 

I desember 2021 solgte ble det totalt solgt 92.823 elektrifiserte BYD personbiler, som tilsvarer en vekst på 77,9% fra samme måned året før! Totalt på året solgte BYD hele 593.745 elektrifisert personbiler, og økte dermed salget med 231,6%.

 

BYD har oppnådd nye salgsrekorder gjennom hele året, og aldri før har BYD solgt så mange kjøretøy på ett år. BYD har oppnådd månedlig salgsvekst 10 måneder på rad. Takket være innovativ batteriteknologi, som blant annet inkluderer det velkjente Blade-batteriet, den nye e-Platform 3.0 og en rekke andre innovasjoner, jobber BYD mot en stadig grønnere etterspørsel.

 

Salgstallene for BYD…

Av:
Oppdatert:
Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

 

I desember 2021 solgte ble det totalt solgt 92.823 elektrifiserte BYD personbiler, som tilsvarer en vekst på 77,9% fra samme måned året før! Totalt på året solgte BYD hele 593.745 elektrifisert personbiler, og økte dermed salget med 231,6%.

 

BYD har oppnådd nye salgsrekorder gjennom hele året, og aldri før har BYD solgt så mange kjøretøy på ett år. BYD har oppnådd månedlig salgsvekst 10 måneder på rad. Takket være innovativ batteriteknologi, som blant annet inkluderer det velkjente Blade-batteriet, den nye e-Platform 3.0 og en rekke andre innovasjoner, jobber BYD mot en stadig grønnere etterspørsel.

 

Salgstallene for BYD i 2021 befester BYD sin posisjon som ledende produsent av elektrifiserte kjøretøy i Kina. BYD vil fortsette å utvikle innovativ batteriteknologi og nullutslippskjøretøy i 2022 og årene fremover, for å kunne bidra til å realisere visjonen om mindre CO2-utslipp og en grønnere fremtid.

 

 

Artikkelen fortsetter under annonsen