Ærespris til Odd Willi Hansen

 

Daglig leder hos Østlandsk Karosseriverksted på Tunejordet, Odd Willi Hansen har fått Mobiles Ærespris for 2021. Karosseriverkstedet er eid av Ole Grangaard og er end el av Mobile-systemet.

 

Det er en gjev pris som Odd Willi Hansen har fått. Det er nemlig 900 ansatte og 35 virksomheter i Grangards eie, så her hadde man mange medarbeidere å velge imellom.

 

Ansatt i 1979
-Jeg er stolt og ydmyk over utmerkelsen, sier Odd Willi Hansen til Motormagazinet.

 

Odd Willy har vært ansatt hos Østlandsk Karosseriverksted siden 1979. Før det tok han læretiden hos Sarpsborg Karosseriverksted, som på den tida var eid av Jan «Dikka» Hermansen.

-Det har vært en fin tid, hvor jeg har fått utfolde meg faglig. Tilbake har jeg gitt lojalitet til eierne, fastslår prisvinneren.

 

Til å stole på
Eieren av Mobile-systemet Ole Grangaard, skriver blant annet i sin begrunnelse for at Hansen fikk æresprisen for 2021 dette:

-Prisen er myntet på de som gjennom mange år gjør en ekstraordinær innsats. Folk som er positive bidragsytere til det å skape en god Mobile-kultur. Du er definitivt en av disse med ditt engasjement, temperament, motivasjon og gode humør. Hvis du har sagt at det ordner seg, så gjør det alltid det. Du er til å stole på.

 

Fortsetter i jobben
66 år gamle Odd Willy Hansen syslet med planer om å trappe ned jobbingen, men han har slått det fra seg. Han ble nemlig enkemann i fjor og føler at det er viktig fylle tiden med noe positivt i en utfordrende periode av livet.

-Jeg fortsetter som daglig leder her en stund til, understreker Odd Willy Hansen. Det er det flere enn Ole Grangaard som er glade for.

 

 

Odd Willy Hansen har fått Mobiles Ærespris for 2021. Sarpsborg 08 og lederjobben hos Østlandsk Karosseriverksted, er viktig for prisvinneren.

 

Related posts